Tomislav Bralić

Tomislav Bralić, sjajni  zadarski pjevač sa  svojim pjesmama i interpretacijom obilježio zadnjih nekoliko godina  sa sjajnim nizom  hitova i pjesmama koje su u kratkom vremenskom periodu postale kultne., 

Specifičnim glasom mističnog baritona, glasom koji toplinom miluje, opipljivom ljubavi dodiruje, te iznimnom srdačnošću raznježuje, Bralić godinama osvaja srca publike. Svaka pjesma u izvedbi Tomislava Bralića ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja. Stoga, između njega i njegove publike postoji neka čudna tajna veza

Tomislav Bralić sa  klapom  Intrade su  uz besprijekorni glazbeni izričaj i izraženu sugestivnost u izvedbama pjesama postali  su  izvođači koji sa lakoćom pune sportske dvorane i  stadione te su  postavili nove standarde ne samo u klapskom svijetu.

Tomislava Bralića koji plijeni svojim iznimnim glasom nevjerojatne topline i sugestivnosti  zajedno su  klapom Intrade snimio je i  CD pod nazivom "Croatio, iz duše te ljubim", sa  spektakularnog koncerta u dvorani Lisinski, na kojem su Tomislav Bralić i klapa Intrade svojoj publici priredili nezaboravan doživljaj. Svojim emotivnim izvedbama oduševili su i podigli na noge cijelu dvoranu Lisinski koja im se zdušno pridružila, pjevajući zajedno s njima tu prekrasnu pjesmu. Od te 2006. god. počeli su raditi tradicionalne koncerte krajem godine u Zagrebu koji su danim unaprijed rasprodani i svake godine se sa nestrpljenem očekuju.

Tomislav Bralić je nezaobilazno ime u dalmatinskoj klapskoj glazbi, ali i izvrstan solo izvođač. Ovaj cvijet dalmatinske pisme, član je zadarskog zbora Petar Zoranić od 1985., a član klape Intrade od 1986.  Od 1993. godine nastupa samostalno. Nastupao je nabrojnim festivalima (Melodije hrvatskog Jadrana, Zadarfest, Dalmatinske šansone). Kada govorimo o glazbenom izričaju Tomislava Bralića, riječ je o spoju iznimne kvalitete i talenta, brojnih uspješnih suradnji i predanog rada, ili jednostavnije rečeno – glasu koji ćete jednostavno voljeti slušati. 

Kada govorimo o glazbenom izričaju Tomislava Bralića, riječ je o spoju iznimne kvalitete i talenta, brojnih uspješnih suradnji i predanog rada, ili jednostavnije rečeno – glasu koji ćete jednostavno voljeti slušati. S klapom Intrade postigao je veliki uspjeh, ne samo u Hrvatskoj, već i u inozemstvu.

TOMISLAV  BRALIĆ i KLAPA  INTRADE svojim su radom izborili najviši status među hrvatskim glazbenicima, te su u zadnjih godina  primili mnoga odličja struke: dobitnici su  najvažnije glazbene  nagrade „Porin“, koju dodijeljuju ljudi iz struke za  izvedbu pjesme „Moja jube“, Županijske nagrade koju im je dodijelio  Zadar, nagrade Grada Knina , te  su bili nominirani za „Hit godine“ na  “Porinu 2010 “ sa pjesmom  „Ne damo te pismo naša“, obilježili prošlu godinu sa mega hitom „Zora bila“ za koju su dobili i nagradu za najizvođeniju pjesmu na „Dalmatinskoj šansoni 2010“,  osvajali mnogobrojne nagrade na festivalima i dobili su i priznanje Gada Zadra za svoja glazbena postignuća.

 

ZA IZDANJA SA KLAPOM INTRADE KLIKNITE OVDJE

TOMISLAVA BRALIĆA SLUŠAJTE I NA DEEZERU:

 

Popis izdanja

Dalmacijo lipaDalmacijo lipa
Karta ljubaviKarta ljubavi
Lipa ričLipa rič
Ne damo te pismo našaNe damo te pismo naša

Novosti

«   »
Košarica (0 Artikli)
Ukupno: 0.00 kn
Vaša je košarica prazna

Uvjeti uporabe: hrv | engl

Primajte novosti o izvođaču Tomislav Bralić:

Pretplatom na bilten prihvaćate Uvjete korištenja.

Newsletter

Želite li na svoj e-mail primati novosti o našim izvođačima i koncertima prijavite se za naš newsletter:


Koncertna zbivanja

Veliki interes za koncert Marka Škugora u Lisinskom 04.03.!

Veliki interes za koncert Marka Škugora u Lisinskom 04.03.!

 

Opširnije...

Tedi Spalato je sinoć održao koncert u rasprodanom Lisinskom!

Tedi Spalato je sinoć održao koncert u rasprodanom Lisinskom!

 

Opširnije...

Škugor oduševio obradom velikog svjetskog hita i najavio koncert u Lisinskom

Škugor oduševio obradom velikog svjetskog hita i najavio koncert u Lisinskom

 

Opširnije...

Termini - siječanj i veljača 2018.

Termini - siječanj i veljača 2018.

 

Opširnije...

Klapa Šufit u Splitu slavi četvrt stoljeća djelovanja - HNK Split, 13.12.

Klapa Šufit u Splitu slavi četvrt stoljeća djelovanja - HNK Split, 13.12.

 

Opširnije...

Društvene mreže