Četiri tenora nasmijala i raspjevala pun Arsenal, slijede Split i Zagreb

Četiri tenora nasmijala i raspjevala pun Arsenal, slijede Split i Zagreb

 

 

Uz mnogo dobrih pjesama i salve smijeha, sinoć je publika u punom zadarskom Arsenalu uživala u vrhunskom koncertu Četiri tenora!

Dobro raspoloženi Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić, priuštili su okupljenima impresivne vokalne izvedbe između kojih su povremeno ubacivali i stand-up komičarske točke. Nakon dva sata koncerta u opuštenoj i toploj atmosferi, publici je bilo prerano rastati se od Tenora te su ih pljeskom nekoliko puta vraćali na bis.

Izvedbe Oliverove "Cesarice" i Cocine "Vilo moja", arije “Nessun Dorma” te klasika kao što je "Funiculi Funicula" i čuvene “Chitarre Romane“, u pratnji izvrsnog maestra Jurice Karuze na klavijaturama, popraćene su gromoglasnim pljeskom i stajaćim ovacijama. Koncert ne bi bio potpun da Tenori svojim Zadranima nisu otpjevali "Kalelargu" i "Svim na zemlji" kao uvertiru u najljepše doba u godini.

Uz vrhunsku produkciju Scardone i Cobra-tona koji za koncerte Četiri tenora osigurava poseban razglas za vokale te prostor Arsenala koji je definitivno među najboljim klupskim prostorima u Hrvatskoj, koncert je i tehnički bio na najvišem nivou.

Svi koji su do sada čuli Tenore slažu se da je riječ o pjevačima svjetskog kalibra, a u kombinaciji sa šarmom i izvrsnim smislom za humor ujedno su se iskazali i kao vrhunski zabavljači koji na pozornicu donose kompletan doživljaj.

Iako veći dio koncerta zvuče savršeno skladno, do 'zdravog' i nadasve simpatičnog pjevačkog nadmetanja gotovo uvijek dođe na pjesmi "O sole mio" koja im je savršen poligon za odmjeravanje snaga u visini frekvencije. U srazu vokalnih giganata, Đani i Marko Škugor zastupaju svoj Šibenik, a Vladimir i Marko Pecotić predstavnici su jakih splitskih snaga. Kako bi se dodatno 'izdigli' nad konkurencijom, Đani je iz publike na pozornicu u Arsenalu donio dvije stolice da se on i Marko popnu na njih, što je kod publike izazvalo salve smijeha. 

- Znao sam da će to biti večer za pamćenje. Zadrani su poznati kao izvrsni pjevači te su nam se pridružili na mnogim pjesmama. Nama je bilo izvrsno, divno su nas dočekali te se nadam da smo i mi ispunili njihova očekivanja, kazao je Vladimir Garić.

Zadrani su kućama otišli s osmijehom na licu, a sljedeći će s Tenorima pjevati Splićani i to 23. prosinca u HNK Split gdje će Četiri tenora nastupiti na božićnom koncertu. 

- Kažu da je najteže nastupati u svome gradu ali ja se baš radujem koncertu u Splitu. Očekujemo kao i svakog Božića puno kazalište, puno ljubavi i dobrih vibracija zbog samog Božića i same radosti pjevanja, kazao je Marko Pecotić. 

U kratkom vremenu od kada su ljetos prvi put nastupili u Zagrebu, Četiri tenora postali su prava koncertna atrakcija i rado viđeni gosti diljem Hrvatske.

Đani, Vladimir, Marko i Marko marljivo i hrabro grabe dalje te će se uskoro ponovno vratiti u Zagreb gdje će 7. veljače u KD Vatroslav Lisinski održati veliki koncert 'Četiri tenora i prijatelji' povodom 50. obljetnice Hrvatske lige protiv raka.

 

Ulaznice za koncert 'Četiri tenora i prijatelji' 7. veljače u Lisinskom od danas se mogu kupiti u Scardoni (Srebrnjak 64, Zagreb), a od ponedjeljka 12. prosinca i na ulaznice.hr. Prilikom kupnje u Scardoni, za svaku drugu kupljenu ulaznicu ostvarujete popust od 20 kuna na CD-ove.

Košarica (0 Artikli)
Ukupno: 0.00 kn
Vaša je košarica prazna

Uvjeti uporabe: hrv | engl

Newsletter

Želite li na svoj e-mail primati novosti o našim izvođačima i koncertima prijavite se za naš newsletter:


Koncertna zbivanja

Četiri tenora se vraćaju u Rijeku 25.11.

Četiri tenora se vraćaju u Rijeku 25.11.

 

Opširnije...

Bralić i klapa Intrade: Svoje hitove donose 02. prosinca u Koprivnicu!

Bralić i klapa Intrade: Svoje hitove donose 02. prosinca u Koprivnicu!

 

Opširnije...

Naša bila štorija osvojila Sloveniju! Zbog velikog interesa ova priča dobiva nastavak na proljeće!

Naša bila štorija osvojila Sloveniju! Zbog velikog interesa ova priča dobiva nastavak na proljeće!

 

Opširnije...

Termini - studeni i prosinac 2017.

Termini - studeni i prosinac 2017.

 

Opširnije...

Naša bila štorija sinoć osvijetlila obraz Splitu u Ljubljani!

Naša bila štorija sinoć osvijetlila obraz Splitu u Ljubljani!

 

Opširnije...

Društvene mreže