LIDIJA BAČIĆ rasprodala Crikvenički šator!

LIDIJA BAČIĆ rasprodala Crikvenički šator!

Nastup "Zimske turneje Lidije Bačić" u subotu 19.01. rezveselio je i rasplesao prepun maškarani  šator u Crikvenici! Nakon rasprodane dvorane za Novu godinu, niz prepunih klubova i šatora se nastavlja i u 2013. koja za atraktivnu Splićanku počinje bez stanke i odmora! Subotnja večer najavila je početak turneje u najboljem izdanju, prepunim šatorom!

 

 

Uz novi singl "Naivna sam ali nisam luda" koji svakim danom broji sve veći broj klikova na You tube mogu joj pozavidjeti i najveće zvijezde naše estrade, budući da pjesma ima preko 100.000 pregleda u 20-ak dana, a Fun Club na popularnoj Facebook mreži prelazi preko 15.000 fanova i svakim danom sve više raste! Da dolazi nova zvijezda hrvatske estrade prepoznalo je 12-ak gradova koji su bukirali redom svaki vikend do početka travnja, a pozivi za nastupe i dalje dolaze. Očito da je za Lidiju 2013.godina i broj 13 ipak sretan broj pa će to biti sretna i uspješna godina!

 

Zašto nastaje euforija i velika posjećenost njenih nastupa možete se uvjeriti uživo u nekim sljedećim gradovima: UGLJAN, PULA, KRK, MUNCHEN, FRANKFURT, UMAG, RIJEKA, BELI MANASTIR, ZADAR, ZAGREB...

 

A NOVI SINGL POGLEDAJTE NA:

http://www.youtube.com/watch?v=NMYj6pyydoA

 

Kakva je atmosfera bila na koncertu pogledajte ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=Z2X0vSqfTWk

 

 

Košarica (0 Artikli)
Ukupno: 0.00 kn
Vaša je košarica prazna

Uvjeti uporabe: hrv | engl

Newsletter

Želite li na svoj e-mail primati novosti o našim izvođačima i koncertima prijavite se za naš newsletter:


Anketa
Na www.scardona.hr sam došao:
Preko društvenih mreža (Facebook, You Tube, Twitter)
Čuo/la sam o vašem radu od prijatelja
Bio/la sam na vašem koncertu
Čulo/la sam za vas preko TV/ radio reklame
Surfajući internetom
Sigurno plaćanje
PayWay
Koncertna zbivanja

Morska bajka večeras u Sarajevu

Morska bajka večeras u Sarajevu


Bosanskohercegovačka turneja Splićanina Gorana Karana, renomirane hrvatske pjevačice Meri Cetinić te klape "Kumpanji" s Korčule pod nazivom "More, more..." započela je koncertom održanim u petak u Bosanskom kulturnom centru (BKC) Tuzla, nakon čega se u subotu nastavila u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Opširnije...

Nakon Poljske na redu je Bosna i Hercegovina!

Nakon Poljske na redu je Bosna i Hercegovina!

- 4 koncerta u 4 dana -

Nakon turneje po Poljskoj koja će Goranu zasigurno ostati u lijepom sjećanju, jer se i sam začudio koliko ga Poljaci vole, na redu je mini turneja "More, more" po Bosni i Hercegovini sa Meri Cetinić!

Opširnije...

Karanu je turneja po Poljskoj bila 3500 km čiste zabave!

Karanu je turneja po Poljskoj bila 3500 km čiste zabave!

 

Goran Karan se vratio sa turneje po Poljskoj! Ovoga puta su na redu bili gradovi koje prošle godine nije stigao obići! On i njegov band Vagabundo su se vratili prepuni dojmova, a najviše ih je oduševila činjenica  da Poljaci znaju sve tekstove njegovih pjesama i nakon koncerta su čekali svoj idola koji se sa svakim fanom fotografirao i potpisao albume!

Opširnije...

Arsen Dedić sa oduševljenjem prihvatio poziv na koncert klape Cambi!

Arsen Dedić sa oduševljenjem prihvatio poziv na koncert klape Cambi!- petak, 28.03.2014., Dom sportova -


Iako više ne nastupa često, Arsen Dedić nije mogao, a ni htio odbiti poziv Klape Cambi da im se pridruži na njihovom koncertu, koji će se ovaj petak, 28.03.2014., održati u Zagrebu.

Opširnije...

Mega koncert legende Miše Kovača u Čakovcu 20.04.!

Mega koncert legende Miše Kovača u Čakovcu 20.04.!

20.04.2014., Čakovec

Mišo i Ivana Kovač

Nakon spektakularna dva koncerta koja je prošli mjesec održao u Lisinskom, najave za nastup u splitskoj  Spaladium Areni, Mate Mišo Kovač ponovno žari i pali hrvatskom estradnom scenom i pokazuje da mu nema ravnog, da je još uvijek u izvrsnoj formi i da je poveznica njega i publike još uvijek vjerna i iskrena.

Opširnije...

Društvene mreže