Na šansonu s čak dvije pjesme: Ivan Županović predstavlja singl "Ti"!

Na šansonu s čak dvije pjesme: Ivan Županović predstavlja singl

 

 

Ivan Županović ove će godine na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku zapjevati na objema večerima te predstaviti dvije svoje nove pjesme. 

 

Prva od njih zove se 'Ti' i obrada je velikog talijanskog hita iz '70-ih. 

 

Pjesmu možete poslušati na:

https://www.youtube.com/watch?v=JHMeT5kqSLo

 

- Pjesma 'Ti' je obrada velikog talijanskog hita 'Ti amo' iz davne 1977. godine koju u originalu izvodi Umberto Tozzi. Ta pjesma mi je oduvijek draga i često ju izvodim i na svojim nastupima. Stoga sam sa svojim timom koji radi na mom albumu i uz blagoslov moje izdavačke kuće Scardona i gospodina Branka Paića, odlučio napraviti upravo ovaj cover i probati udahnuti nov život u pjesmu na svoj način i u svom stilu. Mislim da je pjesma jako dobro ispala i nadam se da će se publici svidjeti i da će je pjevati s guštom kao što je i ja s posebnim guštom pjevam, kazao je Ivan koji će 'Ti' zapjevati na prvoj večeri festivala na kojem se, kaže, osjeća 'kao kod kuće'.

- Autor izvrsnog teksta je Ines Prajo, a za odličan aranžman je zaslužan Ivo Popeskić koji me već čita u dušu i zna kako me 'kupiti'. On je zaslužan za kompletnu produkciju i mastering pjesme. Ne želim nikoga izdvajati, ali moram reći da su prateći vokali Jadranka i Fudo odlično odradili svoj posao i podigli pjesmu na jednu novu razinu, dodao je Županović.  

Druga pjesma koju je pripremio za Večeri dalmatinske šansone zove se 'Poljubi me pred ljudima' autorskog dvojca Duška Rapoteca Ute i Roberta Pilepića koju će publika također uskoro moći čuti. 

- Želim najljepše zahvaliti i gospodi Branku Viljcu i Dušanu Šarcu što mi već godinama ukazuju povjerenje i primaju me na Večeri dalmatinske šansone. Siguran sam da ću kao i do sad ispuniti njihova očekivanja i opravdati ukazano povjerenje. I na kraju, hvala mojoj izdavačkoj kući Scardona i Branku Paiću na velikoj podršci i slobodi kod odabira pjesama, zaključio je Županović.

Košarica (0 Artikli)
Ukupno: 0.00 kn
Vaša je košarica prazna

Uvjeti uporabe: hrv | engl

Newsletter

Želite li na svoj e-mail primati novosti o našim izvođačima i koncertima prijavite se za naš newsletter:


Koncertna zbivanja

Ekipa "Naše bile štorije" najavila gostovanja u Sloveniji!

Ekipa

 

Opširnije...

Budimpešta: Klapa Sv. Juraj HRM pjeva u čast predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

Budimpešta: Klapa Sv. Juraj HRM pjeva u čast predsjednici Kolindi Grabar Kitarović

 

Opširnije...

Naša bila štorija seli u Sloveniju, otkrivamo datume!

Naša bila štorija seli u Sloveniju, otkrivamo datume!

 

Opširnije...

Termini - rujan i listopad 2017

Termini - rujan i listopad 2017

 

Opširnije...

Ispunjenje sna u prepunoj pulskoj areni!

Ispunjenje sna u prepunoj pulskoj areni!

 

Opširnije...

Društvene mreže