Uvjeti uporabe

O prodajnom mjestu

Scardona glazbena produkcija d.o.o.
Sjedište: Srebrnjak 121, 10000 Zagreb Prodajno mjesto: Srebrnjak 64, 10000 Zagreb
OIB:93795492699, MB:1370146
Tel:01/4662-022, Faks:01/4662-022, email:prodaja@scardona.hr

Na „Scardona Web Shopu“ kupovina je brza i potpuno sigurna. Plaćati možete uplatom na račun, American Express®, MasterCard®, Diners® i Visa® karticama preko T-Com Pay Way portala za plaćanje, te pouzećem dostavljaču u trenutku dostave.

Svi proizvodi u ponudi su izrađeni prema najvišim standardima struke u specijaliziranim tvornicama za izradu nosača zvuka.

Dostava i poštarina za Hrvatsku

Narudžba i dostava unutar Hrvatske odvija se na dva osnovna načina.

1. Uplata na račun ili plaćanje karticama (American Express®, MasterCard®, Diners® i Visa®) preko T-com Pay Way portala za plaćanje

Nakon zaprimljene uplate narudžbu Vam šaljemo unutar 24h. Ukoliko želite da Vam se narudžba dostavi na Vašu adresu, iznos će uz cijenu naručenih artikala biti uvećan za 19,90 kn koliko iznose troškovi dostave. Ukoliko želite izbjeći plaćanje dostave, narudžbu možete preuzeti osobno na našoj adresi Srebrnjak 64, 10000 Zagreb svakim radnim danom od 09:00 do 15:30 sati uz obveznu prethodnu najavu.

2. Plaćanje dostavljaču u trenutku preuzimanja pošiljke.

Drugi način je da narudžbu platite pouzećem. Narudžbu šaljemo unutar 24 sata od trenutka njezinog primitka. U tom slučaju plaćanje je u gotovini dostavljaču u trenutku kada Vam je narudžba dostavljena. Ova usluga će vaš račun uvećati za 24,90 kn, toliko iznosi usluga dostave s otkupninom.

NAPOMENA: Narudžbe šaljemo preporučeno uz mogućnost praćenja. Narudžbu možete pratiti online putem linka i serijskog broja pošiljke koje ćemo vam poslati mailom nakon što zaprimimo uplatu.

Kada mogu očekivati narudžbu?

Kupljeni artikli (proizvodi) šalju se unutar 24h od primitka Vaše uplate.
Kupljene proizvode na Vašoj adresi možete očekivati u roku od jednog do dva radna dana, ovisno o dostavnoj službi.

NAPOMENA: Narudžbe se šalju radnim danom. Pošiljka se ne šalje vikendom (subota i nedjelja) i praznikom.
U slučaju da kupovinu izvršite u petak, ista će biti poslana u petak ili ponedjeljak, a Vi ju trebate dobiti najkasnije u utorak.
U slučaju plaćanja pouzećem, narudžbu šaljemo unutar 24 sata nakon primitka narudžbe.

Reklamacije

Za sve reklamacije obratite nam se na mail prodaja@scardona.hr ili telefon 01/4662-022. Reklamacije nastojimo riješiti u što kraćem roku na obostrano zadovoljstvo.

Naručivanje u inozemstvo

Pojedinačne narudžbe u inozemstvo su limitirane na 5 artikla/komada i naplaćuje se 6,90€.

Scardona ne odgovara za dodatne troškove koji mogu nastati temeljem uvoznih zakona države u koju je roba naručena, i cijenu carine u potpunosti mora naknadno snositi naručitelj. Ukoliko naručitelj to ne učini i ne prihvati pošiljku, te se narudžba vrati Scardoni, Scardona će vratiti naručitelju uplaćen novac umanjen za sve eventualne troškove koji nastanu radi povrata pošiljke.

Ukoliko kupujete iz inozemstva, sva Vaša plaćanja biti će izvršena u hrvatskim kunama. Iznos za koji će biti terećena vaša kreditna kartica se dobiva kroz konverziju cijene iz eura u hrvatske kune prema važećoj tečajnoj listi Hrvatske Narodne banke.

Prilikom naplate vašom kreditnom karticom isti se iznos pretvara u vašu lokalnu valutu prema važećoj tečajnoj listi udruženja kartičara.

Kao rezultat pretvaranja cijene, postoji mogućnost male razlike iznosa u odnosu na originalnu cijenu istaknutu na našoj internetskoj stranici.

Zajamčena sigurnost i privatnost

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Scardona glazbena produkcija d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Scardone glazbena produkcija d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Košarica (0 Artikli)
Ukupno: 0.00 kn
Vaša je košarica prazna

Uvjeti uporabe: hrv | engl

Newsletter

Želite li na svoj e-mail primati novosti o našim izvođačima i koncertima prijavite se za naš newsletter:


Koncertna zbivanja

Veliki interes za koncert Marka Škugora u Lisinskom 04.03.!

Veliki interes za koncert Marka Škugora u Lisinskom 04.03.!

 

Opširnije...

Tedi Spalato je sinoć održao koncert u rasprodanom Lisinskom!

Tedi Spalato je sinoć održao koncert u rasprodanom Lisinskom!

 

Opširnije...

Škugor oduševio obradom velikog svjetskog hita i najavio koncert u Lisinskom

Škugor oduševio obradom velikog svjetskog hita i najavio koncert u Lisinskom

 

Opširnije...

Termini - siječanj i veljača 2018.

Termini - siječanj i veljača 2018.

 

Opširnije...

Klapa Šufit u Splitu slavi četvrt stoljeća djelovanja - HNK Split, 13.12.

Klapa Šufit u Splitu slavi četvrt stoljeća djelovanja - HNK Split, 13.12.

 

Opširnije...

Društvene mreže