Četiri tenora

4 tenora 2023

Vladimir Garić - Filip Hozjak - Marko Pecotić - Đani Stipaničev

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić kao prva postava 4 Tenora svoj su prvi nastup imali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za 4 tenora jednostavno buknuo, postali su prava atrakcija profinjenoga glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna.

Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima „O Sole Mio”, „Nessun Dorma”, „Grande Amore”, „Funiculi Funicula”, „Canzone per te”, kao i domaćih standarda poput Cocine „Vilo moja”, Oliverove „Cesarice”, Robićevih „Golubova”, „Zvona moga grada” Vice Vukova i mnogim drugim!

Skladbom „Sve je tvoje” 2017. godine osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnim 20. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

Koncertno su vrlo aktivni. Svoje su nastupe održali od Slovenije do Crne Gore, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21. rujna 2018. Iste godine objavljuju svoj album prvijenac „U Lisinskom te mjesto Marka Škugora zamjenjuje Filip Hozjak.

Prvu nagradu publike ponovno su osvojili na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku 2019. sa skladbom „Brod bez imena”, dok su na zagrebačkoj Šalati 14. rujna 2019. održali  koncertni spektakl pod zvjezdanim nebom s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije uz goste Radojku Šverko i Gorana Karana. Te godine izdaju i digitalni album "Cibona".

Sljedeće godine, na 23. Dalmatinskoj šansoni, ponovo osvajaju 1. nagradu publike, ovog puta s pjesmom “Moja Dalmacija” koju potpisuje Goran Karan, a aranžman Nikša Bratoš.

Sa singlom „Noćas te sanjam majko“ 2021. ponovo dolaze na Večeri dalmatinske šansone gdje ih publika nagrađuje prvom nagradom po četvrti put, održavaju samostalni koncert u Lisinski Atriumu pod nazivom "Trona A Lisinski" i objavljuju digitalni album "Valentinovski koncert". Krajem godine snimaju zajedničku pjesmu s Goranom Karanom "Divna je noć" božićne tematike.

Spot "Adio ljubavi" su 2022. snimili u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovila, gdje su održali i koncert koji je prodan u svega nekoliko dana, a svoju ljetnu turneju su održali diljem Hrvatske - od Dubrovnika, Omiša, Supetra, Posedarja, Novalje, Paga do Koprivnice, Mošćeničke Drage, Opatije i Medulina.

Početkom 2023. se ponovo vraćaju u Lisinski koji su rasprodali čak 3 tjedna unaprijed.

 

Albumi:

Novosti: