Četiri tenora

Četiri tenora

Vladimir Garić - Đani Stipaničev - Marko Pecotić - Filip Hozjak

Đani Stipaničev, Marko Škugor, Vladimir Garić i Marko Pecotić kao prva postava 4 Tenora svoj su prvi nastup imali u travnju 2016. kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševili su publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama te je interes za 4 tenora jednostavno buknuo, postali su prava atrakcija profinjenoga glazbenog izričaja kojeg je publika itekako željna.

Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima „O Sole Mio”, „Nessun Dorma”, „Grande Amore”, „Funiculi Funicula”, „Canzone per te”, kao i domaćih standarda poput Cocine „Vilo moja”, Oliverove „Cesarice”, Robićevih „Golubova”, „Zvona moga grada” Vice Vukova i mnogim drugim!

Skladbom „Sve je tvoje” 2017. godine osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnim 20. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

Koncertno su vrlo aktivni. Svoje su nastupe održali od Slovenije do Crne Gore, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21. rujna 2018. Iste godine objavljuju svoj album prvijenac „U Lisinskom” te mjesto Marka Škugora zamjenjuje Filip Hozjak.

Prvu nagradu publike ponovno su osvojili na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku u 2019. sa skladbom „Brod bez imena”.

Na zagrebačkoj Šalati 14. rujna 2019. održali su koncertni spektakl pod zvjezdanim nebom s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije uz goste Radojku Šverko i Gorana Karana.

 

Albumi:

Novosti: