Klapa Grobnik

Klapa Grobnik

KLAPU GROBNIK SLUŠAJTE I NA:


Klapa Grobnik - Deezer

Klapa Grobnik osnovana je 1997. i od tada neprekidno radi.

Stotine nastupa je iza njih, tisuće proba i dogodovština. Prošli su cijelu Hrvatsku, bili u Mađarskoj, Poljskoj, Sloveniji, Njemačkoj, na skoro svim klapskim i ostalim festivalima, nagrađivani, pohvaljivani, stekli puno prijatelja po cijeloj Hrvatskoj i promovirali svoju Općinu kroz ime i pjesmu.

Važniji nastupi bili su na festivalima u Splitu, Omišu, Senju, MIK-u, Grobničkoj skali, Festivalu dalmatinske pisme u Kaštelima, Trogiru, Požegi pa na međunarodnom festivalu kulture, u Poljskoj, Mađarskoj i Sloveniji. Godine 2011. su zajedno s Lidijom Bačić dobili nagradu za najbolju interpretaciju na splitskom festivalu.

Nagrađivani na festivalima: Uskrs Fest u Zagrebu, Makarskoj, Maškarani festival u Opatiji, Primorskom radiu, MIK-u i na radiju Rijeka za naizvođeniju pjesma 2013.- Busola života.

Klapa je organizator najvećeg (13. po redu) susreta klapa u Primorsko goranskoj županiji, u kaštelu Grada Grobnika.

Godine 2007. Su izdali izdali album „Tu je jubav moja“ koji je izašao uz Novi list polovinom siječnja 2008. Klapa Grobnik od prije dvije godine djeluje u obnovljenom sastavu te se posvetila izdavanju nosača zvuka autorskih pjesama pod nazivom ”Busola Života”.

Albumi:

Novosti: