RockElita

RockElita

Ninoslav Hrastek – Jedan je od osnivača Prljavog Kazališta u kojem je proveo gotovo 30 godina svirajući bas gitaru. U tom opusu odsvirao je sve najvažnije pjesme i koncerte grupe. Izlaskom iz grupe počinje se baviti solo karijerom, skladanjem pjesama za solo album i sporadičnim koncertiranjem. Na jednom takvom koncertu povodom obilježavanja 20 godina od održavanja Univerzijade na zagrebačkom Jarunu 2007. Upoznaje Bojana Goričana. Suradnju nastavljaju u okviru grupe All Stars 80 svirajući sam ostalim eminentnim glazbenicima iz vremena Novog vala (Priča o Zvečki i Polet je kriv za sve). U namjeri da nastavi karijeru svirajući autorsku glazbu sa Bojanom osniva razne sastave sa kojima izvodi svoje pjesme. Tako s vremenom nastaje temelj RockElite.

Bojan Goričan – Glazbenik, instrumentalist (klavijature i gitara), u glazbi profesionalno od 1986. sa grupom Film objavljuje albume: Sunce Sja, Zemlja Sreće i Zg Rock-Forces. Pojavljuje se kao gost-klavijaturist na koncertu Psihomodo popa 1991. u Domu sportova. Preseljenjem u Beč 1992. nastavlja glazbenu karijeru kao osnivač i kompozitor te pjevač i gitarist u grupi Cramer & Motion do 1994. nakon koje osniva grupu Soul 4 Money gdje se također pojavljuje kao kompozitor, pjevač i gitarist. 1999. objavljuje album Rising Day. Povratkom u Hrvatsku, bavljenje glazbom nastavlja gostujući u raznim sastavima do 2007.kada započinje suradnju sa Ninom Hrastekom.

Anita Gossain Mlinarić – Glazbenica, pjevačica i instrumentalistica (saxofon). Glazbom se bavi od svoje 17-te godine života. U svojoj karijeri svirajući saxofon ili pjevajući surađuje sa mnogim glazbenicima. Zapaženi nastup je ostvarila sa grupom Andy kao pjevačica na festivalu Dora 1999. sa pjesmom Samo Nebo Zna. Kao pjevačica se pojavljuje na pjesmi Svane Li Dan sa Plavom Travom Zaborava na Dori 2001. g. Surađuje sa grupom Parni valjak kao prateći glas i saxofonistica na koncertima. Kao članica grupe Dragonfly, Sa Dadom Topićem je nastupila u Helsinkiju na Euroviziji 2007. Do 2013. kocnertira sa glazbenicima raznih profila i žanrova (Goran Karan, Leteći odred, Mačke…) kada počinje suradnja sa Ninom Hrastekom i Bojanom u RockEliti.

Albumi:

Novosti: