Hari Rončević - Booking

Izuzetno je uspješan kantautor – vlasnik je nekih od najpoznatijih hitova kao što su “I sve dok dišen”, “Moje si more”, “Moj lipi anđele”, “Zemlja i stina”, “Aj ća, volin te”. Svojoj publici uvijek nastoji donijeti nešto novo, a opet prepoznatljivo i njemu svojstveno. Ne štedi se, uživa u onome što stvara, njegovi su koncerti uvijek rasprodani, a publika je stalno željna novih nastupa. Davne 1994. na Melodijama hrvatskog Jadrana mladi Hari po prvi se put predstavio javnosti, odmah osvojio dvije nagrade za pjesmu “Getanin” i najavio blistavu karijeru. Danas je poznat kao autor najljepših ljubavnih stihova.Osvojio je puno festivalskih nagrada, a u suradnji sa Scardonom izdao je pet albuma. S klapom Cambi snimio je duet “Opet ću ti doć” nakon njihove dugogodišnje suradnje, koja je odmah osvojila publiku. Najnoviju pjesmu “Ja noćas odlazim za njom” predstavio je krajem siječnja 2020. na Zagrebačkom festivalu, a publika je izvrsno reagirala na emotivnu baladu kojom osvaja radijske postaje. Autor je pjesama koje su proslavile Olivera Dragojevića, Doris Dragović i klapu Kampanel.

KONCERTI

U 25 godina scenskog pojavljivanja održao je mnogo koncerata koje uvijek prati dobar odaziv publike jer na pozornici sa svojim bendom uvijek daje sve od sebe, gdje god da svira. Poznat je po emocijama, energiji i srčanosti, a osobito mu je drago vidjeti mlade koji znaju gotovo sve njegove pjesme. Svojom nenametljivošću i šarmom osvaja osobito žensku publika, a većina koncerata uvijek je rasprodana već u pretprodaji. S Oliverom Dragojevićem održao je dva velika zajednička koncerta u Areni Varaždin i dvorani Mladost u Rijeci.

Neki od prostora koji su odigrali ključnu ulogu u karijeri su zadarska dvorana Jazine, splitske Gripe i zagrebačka Cibona. Na ljeto 2019. oduševio je rasprodanim koncertom povodom 25 godina karijere na tvrđavi Gripe u Splitu, koji je bio danima ranije rasprodan. U Zagrebu je obljetnički koncert održao u Domu sportova, važnom koncertnom prostoru s bogatom poviješću. U zagrebačkoj KD Vatroslava Lisinskog 5. svibnja 2020. priprema koncert “Opet ću ti doć” u do sada neviđenom sastavu – pred publikom će prvi put nastupiti s dvadesetak članova revijskoga gudačkog orkestra i svojim bendom. 

 

Kontakt: branko.paic@scardona.hr

 

Albumi:

Novosti: