Ivana Kovač - Booking

Ivana 2005. godine snima je svoj prvi duet sa ocem "Nema mi do tebe nikoga", koji je predstavljen na njegovom albumu "Ja sam kovač svoje sreće". Nakon suradnji sa Rajkom Dujmićem na pjesmi „Gledaj me u oči“ i Mirom Buljanom na pjesmi „Budi jača od vjetra“ javlja joj se Tonči Huljić sa ponudom da bude glavni vokal u legendarnoj grupi Magazin u kojoj provodi nepune četiri godine, a produkt su dva albuma „Dama i car“ i „Bossa'n Magazin“.

Kao samostalni izvođač prvi puta se pojavljuje na Splitskom festivalu 2010. sa pjesmom "Ulice života" sa kojom osvaja nagradu za najboljeg debitanta. Mjesec dana nakon, pojavljuje se na Šibenskoj šansoni sa pjesmom "Šibenska grandeca" sa kojom osvaja grand prix (prva nagrada publike i žirija). Samo par dana nakon pobjede odlazi na Internacionalni Ohrid fest u Makedoniji i osvaja drugu nagradu žirija sa pjesmom "Ulice žživota". U 11 mj. iste godine na Zadarfestu pripada joj nagrada za scensku interpretaciju. Pjeva pjesmu koja je nastala u suradnji sa Draženom Zečićem "Moj dragi ima ljubav novu".

Svoj prvi samostalni album izdaje 2013. pod nazivom "Crno vino,crne oči" koji pri izlasku bilježi odličnu prodaju.

Uz pitke pjesme koje često čujemo u radijskim eterima Ivana uz nastupe u Hrvatskoj često nastupa i u susjednoj Sloveniji gdje je iznimno cijenjena izvođačica!

Ivana Kovač - Čakovec

Ivana Kovač - Čakovec

Albumi:

Novosti: