Načini plaćanja

 

Naručenu robu putem web narudžbe moguće je platiti :

1. VIRMANSKOM UPLATOM / OPĆOM UPLATNICOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskom plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedećih 5 radnih dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe. 
Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

POSTAVKE ZA UPLATNICU

  • Naziv primatelja: Scardona glazbena produkcija d.o.o.
  • Adresa primatelja: Srebrnjak 121
  • Grad primatelja: Grad Zagreb
  • PBR primatelja: 10 000
  • Država primatelja: Hrvatska
  • IBAN: HR6323400091110548894
  • Model plaćanja: HR
  • Prefiks poziva na broj: 99
  • Izračunavanje poziva na broj: Broj narudžbe
  • Prefiks opisa plaćanja: webshop

 

2. PLAĆANJE POUZEĆEM (plaćanje gotovinom po primitku pošiljke)

Želite li platiti gotovinom dostavljaču - odaberite plaćanje pouzećem. Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža.U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Za plaćanje pouzećem dodatno se naplaćuje trošak od 25kn po dostavi (u cijenu je uračunat PDV)

3. KARTIČNO PLAĆANJE

Plaćanje karticama (American Express®, MasterCard®, Diners® i Visa®) preko T-com Pay Way portala za plaćanje.

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 

4. R1 račun

U slučaju da ste pravna osoba te trebate izdavanje R1 računa, prilikom procesa narudžbe potrebno je osim obaveznih podatka navesti "Tvrtku" i "OIB" te u "Napomeni" zatražiti izdavanje R1 računa.