Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

15 godina braka obilježili spotom: Novi hit Marka Pecotića idealan za prvi ples

Podijeli:

Splitski tenor Marko Pecotić Peco u suradnji s Goranom Karanom snimio je novu pjesmu, a ideju za spot dala mu je supruga, s kojom slavi 15 godina braka!

 

Nakon i više nego uspješne pokretne "balkon fešte" u Splitu povodom blagdana Sv. Dujma, Marko Pecotić Peco radio je na novoj ljubavnoj pjesmi "Vrime nam je, jubavi", koju vidi kao idealnu za prvi ples na vjenčanjima. Peco ne krije da se baš zaljubio u novu stvar, čije stihove i glazbu potpisuje Goran Karan, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

A da mu nije supruge, ne bi bilo niti ovako dobrog spota! Stara vjenčanica dala je posebnu čar spotu u kojem se pojavljuju svi članovi Markove obitelji i njemu bliske osobe:

Ideja za spot je došla od moje supruge koja je predložila da ona bude u spotu u vjenčanici svoje pokojne tete. Tada sam ja sve isplanirao i izrežirao s provjerenom ekipom iz Smile studija iz Splita s kojim sam surađivao na projektu "Balkon fešta Sv. Duje".

Marko nam je otkrio da spot ima važno mjesto u njegovom bračnom životu:

Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15-e godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16. 7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina. A tu je i moj novi bend... i sve sam ih ukomponirao u jednu lipu priču. Šlag na kraju je naravno i sam autor Goran Karan, koji nam se pridružio na snimanju. 

Vjerovao sam cijeloj ekipi i uspjeli smo sve snimiti iz jednog kadra. 

Autor pjesme, Goran Karan, izjavio je: 

Vrime nam je, jubavi je jedna posebna pjesma, nastala kada sam bio gost na vjenčanju gitarista Vagabundo banda, Ivana Ercegovića i njegove Mie. Pozvan sam u Primošten, i u kuću i u crkvu i na pir, pa sam kao vjenčani poklon napisao i izveo ovaj valcer. Izuzetno mi je drago da je Marko osoba  koja će donijeti pjesmu široj publici jer je odličan pjevač i dobar domaći čovjek, pravo lice koje pjesmi treba. Želim mu svaku sreću i siguran sam da će Vrime nam je, jubavi njegovom izvedbom doći ravno do srca ljudi.

Za sve buduće mladence Marko priprema glazbenu nagradu - više saznajte na njegovim društvenim mrežama!

Albumi: