Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

4 tenora oduševili sve 'Pod zvjezdanim nebom Opatije'

Podijeli:

Među prvim lokacijama ljetne turneje omiljenih Tenora bila je upravo Opatija koju su osvojili svojim šarmom, atmosferom i pjevačkim talentom

4 tenora ponovno su sinoć zajedno stali na pozornicu Ljetne pozornice u Opatiji i izveli repertoar za pamćenje. Svaka je izvedba bila izvedena baš u njihovu stilu – majstorski. Zadovoljna publika nije mogla sakriti svoje oduševljenje. Teško da se može izdvojiti što im je bilo draže: klasični glazbeni komadi, autorske pjesme ili glazbena iznenađenja koja su pripremili.

Ovi veliki šarmeri osim dobre glazbe pobrinuli su se da atmosfera u svakom trenu koncerta bude na vrhuncu. Veselja, osmijeha i glasnog pljeska nije nedostajalo.

Lako i brzo Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Filip Hozjak i Marko Pecotić osvojili su srca publike što je uz njihove izvedbe razlog zašto s pozornice ne mogu otići bez nekoliko bisova. Gdje god se pojave pune dvorane i uvijek iznova opravdaju činjenicu da su publici neopisivo dragi. 

Opatijska Ljetna pozornica bila im je posebno inspirativna zbog svoje velike koncertne baštine i publike koja voli i zna prepoznati kvalitetnu glazbu. Omiljeni Tenori dokazali su ovim spektaklom da zaslužuju sve pohvale i pozitivne epitete kojima ih kite. 

Tako je ovo bio idealan početak ljetne turneje u sklopu koje će pjevati i u Ljetnom kinu u Supetru 8. 7., u Dubrovniku nakon svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara 10. 7., u Šibeniku na Tvrđavi svetog Mihovila 13. 7. te drugim lokacijama. Isto tako, pripremaju i novu pjesmu “Adio ljubavi” koja ima potencijal postati jedan od njihovih najvećih hitova.

Program sufinanciran putem Natječaja "Jer svirati se mora 2" provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

 

 

Albumi: