Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

4 Tenora otvaraju Festival Rocks&Stars @ Cave Romane i najavljuju turneju!

Podijeli:

4 Tenora pripremaju ljetnu turneju na prestižnim lokacijama!

Sjajna 4 Tenora, (Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak) pripremaju nam puno novosti za ljeto koje je pred nama. Nedavno su završili miksanje snimke koncerta sa revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije iz KD "Dražen Petrović", koji će se uskoro prikazati na televiziji, pa će gledatelji imati priliku uživati u njihovom koncertu karijere koji se održao krajem 2018. godine. Moćni vokali i sjajne izvedbe uz revijski orkestar Zagrebačke filharmonije najbolja su garancija za vrhunski glazbeni doživljaj kojim su Tenori potvrdili svoj jedinstveni status na našoj glazbenoj sceni. 

Od kad su započeli svoj put 2016. godine donijeli su prijeko potrebnu svježinu na našu scenu i vrlo brzo su postali miljenici publike, a mogu se pohvaliti da su svi njihovi koncerti bili rasprodani.

U ove četiri godine razvili su svoj stil i prepoznatljiv zvuk koji zbog njihovih vokalnih sposobnosti, zajedničkog humora i šarma nije nikoga ostavio ravnodušnim.

Ovo ljeto čeka ih puno velikih koncerata na presižnim lokacijama, a Tenore raduje što imaju čast otvoriti 29.06.2019. godine Festival Rocks&Stars @Cave Romane, u Vinkuranu, kulturni podij na otvorenom koji ugošćava ponajbolja imena iz svijeta umjetnosti.

Svakako znači priznanje i potvrdu da smo kao relativno novi glazbeni proizvod zamijećeni na ovim prostorima te da smo kao takvi zavrijedili biti oni koji otvaraju ovaj prestižni festival. Zbilja smo ponosni na tu čast. Nadamo se da će koncert biti spektakl za posjetitelje, prvenstveno zbog načina na koji izvodimo odabrane skladbe, arije i evergreene iz našeg repertoara. Pokušavamo uvijek dati ono najbolje od svih nas pojedinačno te pogotovo stvoriti tu čarobnu sinergiju vokala u zajedničkom pjevanju koja ljude nikada u naše četiri godine nije ostavila ravnodušnim. Sama povijesna činjenica da je prostor u kojem ćemo nastupiti nastao eksploatacijom kamena kojim je sagrađena velebna pulska Arena dovoljno govori o njemu samom. To je fantastična lokacija i ambijent sa predivnom akustikom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sigurno je uz bok najljepšim europskim otvorenim pozornicama  nastalim u prirodnom ambijentu- izjavio je Đani Stipaničev.

Nakon njihovih sjajnih pjesama "Sve je tvoje" i "Pričaj mi" tenori će 17.08. na Dalmatinskoj šansoni Šibenik predstaviti novu pjesmu "Brod bez imena" koju su napisali Matko Šimac i Eduard Botrić.

TERMINI KONCERATA:

19.06. DELNICE 

23.06. METKOVIĆ  

25.06. DUBROVNIK

29.06. CAVE  ROMANA  - VINKURAN

30.06.  PRELOG 

05.07. RIJEKA 

14.07. MAKARSKA

17.07. KOMIŽA

19.07. MARINA

27.07. SUTIVAN

Tenore čeka puno koncerata u kolovozu i nekoliko značajnih koncerata na jesen koje ćemo uskoro najaviti.

Albumi: