Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

4 tenora uskoro 'Pod zvjezdanim nebom Opatije'

Podijeli:

Omiljeni će Tenori 8. 6. ponovno zajedno stati na opatijsku Ljetnu pozornicu i napraviti koncert za pamćenje

Ovo će ljeto za 4 tenora biti najbolje do sada, ispunjeno sjajnim koncertima na brojnim lokacijama od kojih je među prvima upravo bajna Opatija. Ljetna pozornica idealna je za početak ljetne turneje pa su Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Filip Hozjak i Marko Pecotić za 8. lipnja pripremili mnoštvo talijanskih i dalmatinskih kancona, opernih arija te svojih autorskih pjesama kojima će publici pokazati zašto svi hvale njihove nezaboravne glasove. Bit će to glazbeni spektakl.

Poznato je da je njihovom šarmu i humoru teško odoljeti. To za opatijsku publiku može značiti samo jedno – nenadmašivi koncert pun izvanredne glazbe i nikad bolje zabave. Osim publike, opatijski koncert ne mogu dočekati ni Tenori. Marko Pocetić prognozira da će svima biti “ludo i nezaboravno” te poručuje:

Sezona je krenula nikad bolje i nikad luđe tako da smo redove odmah ustrojili, pripremili nove stvari koje ćemo uvrstiti u koncert i naravno snimamo novu pjesmu s kojom izlazimo na Splitski festival. Sve skupa... Najbolja sezona je već sada, a tko zna što nas još čeka.

Uglavnom spremniji smo nego ikad. Zbog toga je uzbuđenje još i veće.

Filip Hozjak, kao i ostali Tenori, s tim se slaže te dodaje da su pripremili i poneko glazbeno iznenađenje za svoju publiku na koncertu. Naime, ova 4 nadarena pjevača vješto plivaju u vodama svih žanrova te često publiku oduševe kada se na koncertu poigraju uobičajenim repertoarom i ubace rock izvedbe, isječke iz mjuzikala… Takve glazbene poslastice moći će se čuti i u Opatiji. Svi posebno vole kada Vladimir Garić izvede na električnoj gitari pjesmu “Purple rain” o čemu on skromno kaže:

Drago mi je što se publici svidjela moja verzije pjesme “Purple rain”. Još uvijek imam originalnu singlicu na ploči od tate i to je jedna od prvih skladbi koji sam zavolio još kao dijete. Planiram je s našim pratećim bandom odsvirati na skorom koncertu u Opatiji i u Šibeniku uz orkestar. Razmišljam koju pjesmu bih mogao iduću tako izvoditi uz band i gitaru, a sve sam blize odluči da to bude jedna moja autorska skladba.

Ovi veliki šarmeri i glazbenici ljubavlju prema glazbi vješto spajaju različite generacije i ljubitelje svih žanrova. Tako svaki njihov koncert postaje spektakl o kojem svi još dugo pričaju s osmijehom na licu.

Na Splitskom će festivalu 3. 7. Tenori prvi puta izvesti novu pjesmu “Adio ljubavi”  koju trenutno snimaju, a osim u Opatiji, pjevat će i u Ljetnom kinu u Supetru 8. 7. , u Dubrovniku nakon svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara 10. 7. te u Šibeniku na Tvrđavi svetog Mihovila 13. 7. 

Ulaznice za koncert "Pod zvjezdanim nebom Opatije" dostupne su u sustavima: eventim.hr i mojekarte.hr

Vidimo se!

Albumi: