Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

4 tenora za Lisinski pripremaju nešto posebno

Podijeli:

U prodaji su ulaznice za koncert "4 tenora u Lisinskom" koji će 26. 2. 2023. predstaviti novu glazbenu čaroliju omiljenih Tenora

Veličanstveni glasovi 4 tenora ponovno će se zaoriti Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog. Uz glazbenu pratnju Orkestra Josipa Cvitanovića povest će publiku na glazbeno putovanje bogatim repertoarom koji će vješto premostiti granice različitih generacija i žanrova. Bit će to neponovljiv doživljaj koji će upotpuniti i poseban gost – Matija Cvek.

Brojni zagrebački koncerti
Svaki put kada stanu na neku zagrebačku pozornicu 4 tenora žele publici prenijeti svoju ljubav prema glazbi, ali na neki poseban način. Razmazili su publiku sjajnim koncertima. Od 2016. u Lisinskom su nastupili na 4 koncerta, a u Zagrebu su zapjevali i na Platou Gradec, u KC Dražen Petrović s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije. S njima te sjajnim gostima Radojkom Šverkom i Goranom Karanom zapjevali su i na kultnoj Šalati na koncertu o kojem publika i dalje priča s oduševljenjem.

Sjajno će biti i ovog puta, na njihovom 5. koncertu u Lisinskom.

Nešto sasvim novo i drugačije

Omiljeni Tenori srca osvajaju opernim arijama i kanconama, ali i hrvatskim i stranim evergreenima, hitovima iz mjuzikala te rock i pop izvedbama. Njihove pjesme "Sve je tvoje", "Brod bez imena", "Pričaj mi", "Moja Dalmacija", "Noćas te sanjam majko" i "Adio ljubavi" glazbene su poslastice koje je pravi doživljaj čuti uživo. Publika sad već dobro zna koliko su to kvalitetni izvođači, ali repertoar koji su pripremili pružit će nove vidike na njihov glazbeni rad.

Tenori još ne žele puno toga otkriti, ali poručuju publici da očekuju i neočekivano. Đani Stipaničev o tome dodaje: "I ovog ćemo puta pokušati doprijeti do svih naših poklonika koji uz nezaobilazne, prokušane standarde, naše autorske pjesme, očekuju uvijek nešto sasvim novo, drugačije. Ne mogu reći o čemu se točno radi, ali me silno veseli ono što ćemo nas četvorica s našim gostima prezentirati našoj publici!"

Osim repertoara koji će zaokružiti 17 vrhunskih glazbenika i neočekivane izvedbe, obećaju i odličnu atmosferu po kojoj su poznati. Upravo je ona jedan od razloga zašto su njihovi zagrebački koncerti uvijek rasprodani.

Tajna veza između Tenora i Lisinskog

Lisinski ima posebno mjesto u srcu Tenora pa ovom koncertu pristupaju s velikim žarom. Na toj su pozornici rođeni i predstavljeni publici u travnju 2016. kao gosti na koncertu “Klape u Lisinskom”. Tom su prilikom oduševili publiku koja ih je ispratila stajaćim ovacijama koje su im bile vjetar u leđa. Tu su snimili i fantastičan koncert na kojem su gostovali Nina Badrić, Zorica Kondža i Radojka Šverko  a prije 2 godine održali su koncert u Atriumu Lisinski, na novoj otvorenoj pozornici.

 „Lisinski je za nas glazbenike i scenske umjetnike konstantna inspiracija i poticaj za neki novi impuls u karijeri, potvrdu dosadašnjih vrijednosti pa i prigoda za novo intrigiranje publike koja vjerno pohodi naše koncerte“, pojašnjava Đani.

Nakon brojnih koncerata u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, brojnih glazbenih uspješnica, nagrada i pohvala, daske ove pozornice sada ih ponovno zovu, a oni će tom zovu srca drage volje prepustiti.


Organizatori koncerta: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i Scardona

 

ULAZNICE

Albumi: