Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

"40 najvećih klapskih hitova" je najprodavaniji album u Hrvatskoj!

Podijeli:

 

 

- NAJDUGOVJEČNIJE IZDANJE LISTE- 

 

Pitka melodija klapa dominira i izvan udarnih ljetnih mjeseci. Scardonu, koja je izdala ovaj album, veseli što je ovo najdugovječnije izdanje liste, čak 83 tjedana je na listi!

Jedinstvena kompilacija ’40 najvećih klapskih hitova' je zauzela prvo mjesto na službenoj top listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj koju iz tjedna u tjedan kreira Hrvatska diskografska udruga.

Jako nas veseli rezultat ovog albuma! Svatko od nas je napisao na papir nekoliko hitova koji moraju biti na ovom albumu i eto, izgleda da je najbolje kada se više glava spoji i kreira nešto. Uzevši u obzir da se ovaj album nalazi na listi najprodavanijih albuma od dana kada je izašao to nam govori kakve je glazbe publika željna i kakve koncerte da nastavimo organizirati  - rekli su u Scardoni.

Može se zaključiti da klapske pjesme publika voli i u ovim kišnim danima, a raspoloženje im dižu 'Zora bila', 'Ne diraj moju ljubav', 'Ružo crvena', 'Ne more mi bit', 'Ne damo te pismo naša', 'Sunce mi od tebe dolazi' i brojne druge koje je ovaj album objedinio na dva CD-a! Ova kompilacija je bila nominirana i za nagradu Porin.

Od klapskog vala koji je krenuo 2006. koncertima na Poljudu, možemo reći da je ovo ljeto bilo najbolje što se tiče broja koncerata, klape su održale niz nastupa uzduž Hrvatske! Ovi rezultati prodaje su također posljedica toga.

 

Album naručite putem našeg webshopa

 

Tjedan lista najpropdavanijih albuma se donosi na osnovi podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

 

Listu najprodavanijih albuma pogledajte: ovdje

Albumi: