Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Ivica Sikirić Ićo ima novu pjesmu s kojom odlazi na Splitski festival

Podijeli:

Ivica Sikirić Ićo otpjevao je poznate hitove "Najlipša si" i "Ovo tilo vire nima", a tu je i pjesma "Ribar sam star" s Tomislavom Bralićem. Tijekom karijere bio je i prvi tenor klape Trogir.

Na ovogodišnjem će se Splitskom festivalu nakon dugo vremena publici predstaviti novom pjesmom "Opet je jubin cilin tilon" o kojoj nam je rekao:

Pjesma "Opet je jubin cilin tilon" na određeni način predstavlja moj novi početak jer već je i previše vremena prošlo otkad sam snimio pjesmu za koju mogu reći da sam to u potpunosti ja. Sve ovo vrijeme, dok me nije bilo s novim pjesmama u eteru, publika me pratila, bila sa mnom na svakom koncertu, pjevala, strpljivo čekala i zato im hvala.

Što se tiče pjesme, kupila me je na prvu, bez ikakve sumnje i osjećaj je bio genijalan. 

Autor pjesme je Rudolf Dvorski s kojim radim još od samih početaka, odnosno pjesme "Najlipša si" i rekao bi da smo već uigrani tandem od kojeg se i ne očekuje ništa manje. 

Uvjeren sam da će dobro proći kod publike jer je rađena s guštom, bez fige u džepu i u dobroj atmosferi. Pjesmu "Opet je jubin cilin tilon" prvi put ću izvesti na nadolazećem Splitskom festivalu i vjerujem da će publika sama prepoznati i osjetiti da je rađena iskreno i iz srca

Albumi: