Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Alen Nižetić novim spotom oživio pjesmu s početka svoje samostalne glazbene karijere

Podijeli:

„Živim“ je mnogima jedna od najdražih pjesama Alena Nižetića, a sada je napokon dobila spot

Alen Nižetić broji više od 26 godina pjevačke karijere. Nakon pjevanja u Tutti-Frutti bendu samostalnu karijera započinje 1997. Prve su mu godine solo karijere obilježene suradnjom s jednim od najpoznatijih hrvatskih tekstopisaca Nenadom Ninčevićem. Upravo s njim stvara pjesmu „Živim“ koja je izašla na Alenovmom prvom solo albumu „Happy end“. Nenad Ničević napisao je tekst te s Alenom Nižetićem napravio glazbu. Od tada pjesmu su zavoljeli mnogi, a sada je napokon dobila i svoj spot za kojeg se pobrinuo Mario Jelić, Propono multimedia Split.

O pjesmi "Živim" Alen Nižetić je rekao:

Radi se o pjesmi koju sam izdao 1997. na svom prvom albumu Happy end. Tada nismo snimili spot za nju, a ona je svih ovih godina ostala tu. I danas me sretnu ljudi na ulici i pitaju koja vam je ova nova pjesma, jer se ponovno počela vrtit' na radijskim stanicama. Izgleda da je ta pjesma starija od nekih koji pitaju za nju, a to ne znaju. To me ponukalo još prije dvije godine da snimimo noviju verziju pjesme i spot, ali zbog svih ovih problema s koronom nije se sviralo, nije se radilo.

Prije dvije godine uspjeli smo snimiti pjesmu, a sada smo napokon snimili i spot u režiji Propono multimedije i redatelja mojih zadnjih četiri-pet spotova Marija Jelića. Spot smo snimali na lokacijama u Omišu, Trogiru, nešto i u Splitu te u studiju u Kaštelima. Marina Pletikosa bila je glumica u spotu.

Za kraj je Alen dodao:

Ja sam stvarno zadovoljan kako je to sve ispalo. Nadam se da će se i ljudima svidjeti.

Sigurni smo da će ovo, kako Alen kaže "osvježenje pjesme i novi povratak u život spotom" uistinu naći put do srca slušatelja. Dok uživamo u starom hitu u novom ruhu, jedva čekamo nove!

Stream & Download

Albumi: