Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Boris Oštrić predstvalja pjesmu za Splitski festival

Podijeli:

S novom pjesmom Boris Oštrić i Ribari predstavit će se na jubilarnom Splitskom festivalu, a ujedno najavljuje i novi album

"Meni triba mirno more" pjesma je Borisa Oštrića za koju je sjajan  splitski autor s čiovskom adresom napisao glazbu i tekst. Aranžman je napravio Damir Marušić pa će Boris sa svojim Ribarima s tim singlom nastupiti na šezdesetom Splitskom festivalu.

Boris Oštrić je autor bezvremenskog hita "Ribari" velikoga trogirskog tenora Vinka Coce, koji je ostavio neizbrisiv trag u hrvatskoj glazbi. Osim za Cocu, Boris je autor i drugih uspješnica među kojima svakako treba istaknuti "Kapetane, tribali bi doma" kojom Tomislav Bralić i klapa Intrade završavaju svoje koncerte. Tu je i Borisovo "More sinje" u izvedbi Mladena Grdovića.

Boris se tijekom godina profilirao kao vrstan autor dalmatinskog ugođaja i koji je izgradio svoj prepoznatljivi zvuk. Dalmacija i ljubav vječna su mu  inspiracija u kojima nalazi svoje utočište i koje provlači kroz sve svoje stihove. Ova se pjesma također nalazi na novom albumu koji će uskoro izići u izdanju Scardone.

Uz Borisa Oštrića i Ribare, pratite naše izvođače na Splitskom festivalu koji će se održati 12. srpnja, a do tada uživajte u našim novim spotovima.

Albumi: