Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Tomislav Bralić i klapa Intrade koncertima slave 35 godina karijere!

Podijeli:

Za Tomislava Bralića i klapu Intrade obilježavanje 35 godina glazbenog djelovanja velik je događaj! 

Tomislav Bralić Intrade poznati su po tome da vole ono čime se bave i da publika to cijeni. Njihovi su nastupi uistinu lijek za dušu, u potpunosti se daju na pozornici, a publika ih podržava gromoglasnim pljeskom. Uspijevaju već godinama, a to će i dalje neumorno činiti, svoju sreću prenositi na publiku i biti glazbeni vjetar u leđa.

Od 1985. do danas nastupali su po Hrvatskoj, susjednim zemljama, po Europi, a našu su glazbenu baštinu i kulturu pronosili na svojim turnejama po Americi i Australiji. Objavili su brojne albume i pjesme koje ostaju generacijama koje dolaze, a gotovo svaki njihov spot otkriva neku od dalmatinskih lokacija, od kojih svaka ima neku svoju priču. Intrade svojim radom obogaćuju hrvatsku baštinu, a mnogobrojna im publika uzvraća stalnom podrškom i rasprodanim koncertima ma gdje god nastupili.

I zato su ponosni i sretni što svoj veliki rođendan mogu napokon proslaviti obljetničkim koncertima po jadranskoj obali i tako ispuniti obećanje svojoj vjernoj publici da će rođendan slaviti zajedno, uz svoje najpoznatije hitove i neizostavnu dobru energiju. Pred slavljenicima je mnogo koncerata na različitim lokacijama, a danas najavljujemo one u Solinu, Opatiji i Šibeniku.

Iza Intrada je prvi veći koncert u ovoj godini, održan baš ovog vikenda. Na Ljetnoj pozornici u Makarskoj koncert je bio rasprodan. Jer to su Intrade, uvijek spremne za pjesmu i druženje, s osmjehom na licu.

Prije koncertnog niza, klapa će se predstaviti na Splitskom festivalu s novom pjesmom "Kada jednom odem" za koju je glazbu i tekst napravio njihov prijatelj Vinko Barčot, a aranžman Leo Škaro. Spot redatelja Igora Goića snimljen je na još jednoj zanimljivoj lokaciji, u Novigradu kraj Zadra.

23. 7. SOLIN - GRADINA

Prodaja ulaznica: 

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/tomislav-bralic-i-klapa-intrade-solin-gradina-564315/event.html

Solinska je Gradina idealna lokacija za koncerte, osobito kad sjaji u novom renoviranom izdanju. Stara Salona uistinu nudi obilje baštine, a klapa voli prostore koji imaju povijesnu vrijednost i autentičnu arhitekturu. Nastup započinje u 21 sat.

 

1. 8. OPATIJA - LJETNA POZORNICA

Prodaja ulaznica: 

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/tomislav-bralic-i-klapa-intrade-opatija-ljetna-pozornica-565202/event.html

Kolovoz će klapa otvoriti koncertom na opatijskoj Ljetnoj pozornici, na kojoj su i prošle godine održali fenomenalan nastup prepun emocija, nostalgije, klapskih uspješnica i humora. Intrade će tako još jednom ugrijati publiku pod vedrim nebom i tik uz more.

 

3. 9. ŠIBENIK - TVRĐAVA SV. MIHOVILA

Prodaja ulaznica: 

https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/tomislav-bralic-klapa-intrade-sibenik-tvrdava-sv-mihovila-555623/event.html

Prošle su godine Intrade u rekordnom roku rasprodali šibensku tvrđavu, a osobito su bili sretni jer im je to bio prvi nastup u karijeri na toj znamenitoj lokaciji. Nastup su dugo priželjkivali, ostao im je u lijepom sjećanju pa se od srca raduju ponovnom susretu.

NAPOMENA

Koncert u Solinu odvija se u okviru programa "Jer svirati se mora" u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije, što znači da se koncertu može prisustvovati bez potvrde o cijepljenju ili preboljenju bolesti COVID-19 jer se organizatori pridržavaju strogih epidemioloških mjera. Više informacija saznajte ovdje.

Koncerte u Opatiji i Šibeniku prate stroge epidemiološke mjere pa zato pozivamo sve da ulaznice kupe što prije zbog smanjenih kapaciteta (broj publike je ograničen, a rasporedom sjedala ili stolova onemogućen jer blizak kontakt prisutnih posjetitelja). Posjetiteljima nisu potrebne potvrde o ciljepljenju ili potvrde o preboljenju bolesti uzrokovane virusom COVID-19.

Posjetiteljima se na ulasku u koncertne prostore u Solinu, Opatiji i Šibeniku mjeri tjelesna temperatura i dezinficiraju ruke.

Popularni Zadrani tijekom svoje karijere nastupili su na brojnim lokacijama, ali poseban im je gušt nastupiti pred domaćom publikom. Ulaznice za koncerte u  Solinu, Opatiji i Šibeniku potražite u prodaji u sustavu Eventim.

 

Photoby: Igor CC Kelčec, Scardona, Jadran Babić

Albumi: