Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Klapa Cambi otvara novu fazu karijere fantastičnim hitom 'Neću se pridat'

Podijeli:

 "Neću se pridat" nova je pjesma klape Cambi koja otvara novu fazu njihove glazbene karijere

Sve su generacije klape Cambi koja djeluje od davne 1986. bile sjajne. No, na radost publike, nedavno se ponovno okupila njezina "zlatna generacija", kako ih zovu od milja. Stasali pod vodstvom maestra Rajmira Kraljevića, svojim autorskim pjesmama oni su klapu podigli na novi nivo. Stoje iza hitova "Ne more mi bit", "Od zipke do križa",  "Kriva karta", "Do pobijede", ali i mnoštva drugih. Sada su tom spisku dodali još jednu pjesmu koja će osvojiti slušatelje uz lijepu poruku u kojoj se svatko može naći.

Za ljubav se vrijedi boriti


"Nakon što smo se ponovno okupili i nastavili s radom u starom sastavu, nakon dva cover singla, prihvatili smo i odabrali prvu novu pjesmu", poručio je Hrvoje Lozančić u ime klape Cambi. Pjesma "Neću se pridat" osvojila ih je na prvu, baš kao i poruka iza nje. "Sama pjesma govori o tome da se za ljubav, o kojoj god ljubavi da se radi, vrijedi i treba boriti. Nikad se ne treba predati", pojasnio je Rudolf Dvorski, autor nove pjesme koji stoji i iza najvećih hitova Ivice Sikirića Iće kao što su "Najlipša si" i "Opet je jubin cilin tilon". Njegove pjesme zapjevali su i Tomislav Bralić, Mladen Grdović te mnogi drugi, a sada je i klapa Cambi dobila vlastiti hit iz njegova pera.

"Otkad su kolone pale", sve je vodilo ovoj pjesmi

Rudolf autorski stoji i iza pjesme "Kolone", koju je klapa obradila 2010. Autoru, baš kao i klapi, drago je se njihova suradnja nastavila. "Može se reći da je ovo nekakav logičan slijed. Kliknuli smo na prvu i kao rezultat toga nastala je pjesma ‘Neću se pridat’ za koju vjerujem da će se jako svidjeti slušateljima i da će obilježiti ovu fazu klape Cambi", dodao je Rudolf.

Savršena  glazbena cjelina


"Poseban čar i zadovoljstvo radu na pjesmu dao je i vokalni aranžman koji je za nas pripremio maestro Kraljević, toliko zaslužan za sve što je Cambi napravio u svojoj dugoj uspješnoj povijesti", poručio je Hrvoje i dodao, "bilo nam je drago čitati njegov rukopis i vjerujem da smo ga uspješno prenijeli u pjesmi. Hrvoje Domazet napravio je glazbenu podlogu i tako je nastala jedna lipa cjelina." Uz to, pjesma je dobila i fantastičan spot u režiji Hrvoja Svaline.

Klapa Cambi otvorila je novu stranicu svoje karijere bolja, kvalitetnija, svježija. Oni se neće pridat – ljubav prema glazbi ih vodi. To se bez sumnje vidi u pjesmama i koncertima kojih ni ovog ljeta neće nedostajati.

Albumi: