Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Čarolija sa šibenske tvrđave sv. Mihovila pretočena u album

Podijeli:

Čarolija sa šibenske tvrđave sv. Mihovila
pretočena u album

Snimka koncertnog spektakla 4 Tenora i Šibenske narodne glazbe sa šibenske tvrđave koji se rasprodao u rekordnom roku 2022. godine od danas je u prodaji putem webshopa Scardone po cijeni od 12 eura (90,41 kn).

4 Tenora i Šibenska narodna glazba rasprodali su oba svoja koncerta, 2021. i 2022. godine, održana na predivnoj šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila. Svi oni koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice ili oni koji žele ponovno proživjeti tu nezaboravnu večer -  čarolija prošlogodišnjeg nastupa sada je trajno sačuvana na albumu "Tvrđava sv. Mihovila Live".

Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz orkestar pod ravnanjem maestra Damira Marušića na albumu predstavljaju nove aranžmane omiljenih i svima poznatih pjesama s pokojim iznenađenjem. Od hrvatskih evergreena, poput pjesme "Zvona moga grada" koja otvara album, njihovog hita "Noćas te sanjam, majko" do stranih klasika kao što je "The sound of silence", ovaj album najbolji je presjek glazbenog izričaja 4 Tenora.

"Ponosan sam i sretan sto je snimka veličanstvenog koncerta koji smo održali prošlog ljeta konačno ugledala svjetlo dana. Izvedbe su fenomenalne, zvuk izvanredan i čisto uživanje ga je slušati", rekao je Vladimir Garić i u ime Tenora dodao: "Nadamo se ponovnoj suradnji sa Šibenskom narodnom glazbom jer je iznimno zadovoljstvo pjevati uz njihov orkestar."

Novim suradnjama nada se i publika koja do njihovog novog koncerta sada može uživati u albumu "Tvrđava sv. Mihovila Live".

Fotografije: Igor Kelčec
Koncertna fotografija: Valerio Baranović

Albumi: