Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

10 godina od prvog koncerta klapa na Stradunu: Najbolje će hrvatske klape zapjevati 21.7. na Stradunu

Podijeli:

Prošlo je 10 godina od prvog koncerta “Najbolje hrvatske klape na Stradunu”, a lijepa tradicija promoviranja hrvatske kulture i klapske pjesme ovim nizom veličanstvenih koncerata nastavlja se i dalje

Najbolje hrvatske klape zapjevat će 21. 7. na dubrovačkom Stradunu u sklopu projekta „Klape na Stradunu“ koji promovira autohtonu hrvatsku glazbu i kulturno nasljeđe. Dubrovčani i njihovi gosti moći će čuti najljepše dalmatinske pjesme koje će izvoditi: klapa Cambi (K. Kambelovac), klapa Šufit, FA Linđo i klapa Kampanel, a kao poseban gost nastupit će Petar Grašo.

Svim je klapama veliko zadovoljstvo pjevati na Stradunu, pred publikom koja iznimno voli i cijeni klapsku glazbu. Uz to, kako mnogi kažu, ima nešto uistino čarobno u nastupu u takvom ambijentu kao što je Stradun.

Ovaj koncert najboljih klapa na Stradunu brzo je prešao u tradiciju kojoj se publika raduje svake godine. Želja organizatora je predstaviti hrvatsku pjesmu putem najreprezentativnijih klapskih izvođača i to u posebnom ambijentu koji pruža svjetski poznat Stradun. Stradun ima sjajnu akustiku tako da je poseban  glazbeni užitak tamo slušati klapsku pjesmu.

Sve je započelo koncertom 2012. koji se pokazao kao pravi glazbeni spektakl i koncert koji je Dubrovniku nedostajao. Spoj klapske glazbe koja je pod zaštitom UNESCO-a i očaravajućeg dubrovačkog ambijenta daju cijelom događaju dodatnu posebnost!

Strani turisti pokazuju velik interes za ovaj koncert. Iznimno vole i cijene autohtonu dalmatinsku glazbe. Velik im je doživljaj čuti je uživo, pogotovo na ovoj velebnoj lokaciji. Pokazali su se kao iznimni poštovatelji naše autohtone glazbe.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i na sljedećim lokacijama: Cafe Giro, Kavana Cele te Cafe bar Kiss Mokošica. Ako i vi želite biti dio ove lijepe glazbene priče, nemojte dugo razmišljati o kupnji ulaznica jer je koncert klapa na Stradunu svake godine rasprodan!