Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

4 Tenora kao glazbena terapija 2.8. u Skradinu u sklopu programa 'Zvuci Krke'

Podijeli:

U srpnju i kolovozu dozu glazbene terapije za tijelo i um potražite u Zvucima Krke, ugodnim glazbenim večerima uz rijeku Krku koje spajaju prirodu i glazbu. Tu manifestaciju Nacionalni park „Krka“ organizira od 2011., na zadovoljstvo lokalnog stanovništva i posjetitelja Parka.

Tako će i ove godine renomirana glazbena imena nastupiti u čarobnom ozračju Stinica kod Visovca, Drniša i Skradina. Kroz manifestaciju će se neizbježno provlačiti i ekološka nota, jer je potreba očuvanja prirode jedan od najvećih izazova našega doba.

U Skradinu će 2. kolovoza će nastupit će 4 Tenora, prava glazbena senzacija na glazbenoj sceni. Marko Pecotić, Đani Stipaničev, Vladimir Garić i Filip Huzjak u svom repertoaru kombiniraju evergreene poput „Cesarice“ ili „Vilo moja“ s kanconama i opernim arijama, stvarajući na taj način poseban suvremeno-klasičan ugođaj. Osim toga, tenori su poznati i po istančanom humoru, kojim uvijek iznova oduševljavaju publiku.

4 Tenora su prije nekoliko dana predstavila publici i svoju novu pjesmu i spot 'Brod bez imena', koju potpisuju Matko Šimac i Eduard Botrić, a predstavit će je na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

Na brojnim lokacijama u samom Nacionalnom parku „Krka“ i gradovima uz njega održat će se umjetnički programi u skladu s bajkovitim ambijentom zaštićene prirode i kulturnopovijesnom važnošću prostora. Predstaviti tu sinergiju prirodne i kulturnopovijesne baštine lokalnom stanovništvu i posjetiteljima, na zanimljiv i ležeran način, cilj je manifestacije Krkino kulturno ljeto, koja i ove godine donosi tradicionalni i bogati program za sve generacije i različite preferencije kada je u pitanju glazba.

Ako ste „gladni“ kvalitetne glazbe i istinskog pjevačkog umijeća, namjestite podsjetnik na petak, 2. kolovoza i – pravac Skradin! Tamo možete ostati još 03.08. i 04.08.19. na 40. Susretima dalmatinskih klapa, uz FDK Omiš najstarijoj klapskom festivalu, tako da će tri dana Skradin biti glazbeni centar.

A kao veliko ljetno finale 4 Tenora pripremaju koncert na zagrebačkoj Šalati 14.09. uz respektabilne goste moćnih vokala - Radojku Šverko i Gorana Karana! Karte su u prodaji na Eventimu, Ticketshopu i Scardoni.

Albumi: