Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

4 Tenora pripremaju glazbeni spektakl povodom Dana zaljubljenih u Cankarjevu domu!

Podijeli:

Naši najpopularniji dalmatinski tenori, Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak pripremaju glazbeni spektakl povodom Dana zaljubljenih 17.2. u Cankarjevu domu u Ljubljani!

Nakon niza rasprodanih koncerata u prestižnim koncertnim dvoranama širom Hrvatske, 4 Tenora završila su 2018. godinu u Zagrebu s velikim  novogodišnjim koncertom o kojem se danima pričalo. Zajedno s Hladnim pivom bila je to jako zanimljiva kombinacija izvođača za sve generacije publike za novogodišnju večer.

4 Tenora ušli su radno u Novu godinu na Trgu  bana Jelačića u Zagrebu, a već su 01.01.2019. nastupali u HNK Zagreb s tamburaškim orkestrom HTV-a.

Tenori su ulaskom u Novu 2019. godinu na našem najvećem trgu predstavili i svoje novo ime:

"THE 4 TENORS"

pod kojim već nastupaju u inozemstvu čime su i najavili svoj izlazak van granica Hrvatske.

Svoj glazbeni put 4 Tenora započeli su svojim prvim nastupom 2016. godine kada su bili gosti klapama u Lisinskom i od tada samo nizaju uspjehe. Nakon niza rasprodanih koncerata gdje god su se pojavili, vrhunac karijere bili su im nastupi u Zagrebu u "Ciboni" sa revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije i koncert u Ljubljani u Areni Stožice s kojim su osvojili publiku u Sloveniji.

Nakon što se njihov član Marko Škugor odlučio posvetiti samostalnoj karijeri, novi član ovog fantastičnog sastava Filip Hozjak predstavio se javnosti i na novogodišnjem koncertu.

Nakon njihovih sjajnih pjesama "Sve je tvoje" i "Pričaj miu pripremama je nova pjesma u izdanju Scardone s kojom će se predstaviti glazbenom svijetu u ovom novom sastavu. Pripreme za nastup na Dori su u punom tijeku. 

Nakon ovih velikih zimskih glazbenih događaja, slijedi veliki koncert za Valentinovo 17.2. u Cankarjevom domu u Ljubljani!

ULAZNICE

- Ponosan sam i sretan što ponovno imam čast nastupiti u po meni najljepšoj koncertnoj dvorani na ovim prostorima,Cankarjevom domu.  A pogotovo što će se to dogoditi zajedno sa mojim dragim kolegama iz skupine 'The 4 Tenors' , koja je po svom repertoaru te načinu izvedbe raznovrsnih glazbenih točaka veoma primjerena za taj prostor. Na recentnom koncertu održanom početkom 10. mjeseca prošle godine održanom u Areni Stožice i mi smo se uz druge izvođače imali prigodu dobro osjetiti i upoznati sa toplom slovenskom, ljubljanskom publikom. Dojam koji smo ponjeli otad živi u nama te ćemo svim srcem pokušati ponoviti taj osjećaj i u Cankarjevom domu 17.2."- izjavio je popularni pjevač 4 Tenora, Đani Stipaničev.

4 Tenora čeka još jedna zanimljiva godina puna novih velikih koncerata!

 

Termini koncerata:

24.01.  Šibenik - HNK

03.02.  Dubrovnik – Revelin

17.02.  Ljubljana  - Cankarjev dom

Albumi: