Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

4 tenora pripremaju pravi božićni spektakl za pulsku publiku

Podijeli:

Nezaboravnih glazbenih izvedbi, blagdanskog duha i smijeha neće nedostajati na božićnom koncertu 4 tenora 22. prosinca u Puli u Istarskom narodnom kazalištu

Božić u INK” naziv je glazbeno-humanitarne priče pokrenute 2013. u kojoj ove godine sudjeluju i 4 tenoraVladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak ne mogu dočekati zapjevati za pulsku publiku, a i ona se raduje njima. Ulaznice za ovaj veliki božićni humanitarni gala koncert brzo su se rasprodale, otkrio je novinar Daniel Sponza koji s Gradom Pula i kompanijom Arena hospitality Group već osmu godinu organizira ovaj događaj. Prihod od svih prodajnih ulaznica bit će darovan pulskom Domu za djecu Ruža Petrović.

U sklopu ovog projekta održano je do sada sedam koncerata i prikupljeno je sveukupno oko 240 tisuća kuna za humanitarne svrhe. Prijašnjih su godina nastupili Tomislav Bralić i klapa Intrade uz klapu Pinguentum, Tedi Spalato i klapa Motovun, Goran Karan, Nina Badrić i sestre Husar, potom Vanna, Marko Tolja, Lea Dekleva, klapa Rišpet, Mia Negovetić, Nina Kraljić te Mia Dimšić.

Zbog epidemioloških mjera kapacitet INK-a za ovu priliku bit će nešto manji, ali sretni vlasnici ulaznica uživat će u prekrasnoj gala večeri ispunjenoj zvucima talijanskih kancona, domaćih i svjetskih evergreena, opernih arija te autorskih pjesama Tenora. Gošća koncerta bit će im mlada istarska glazbenica Nina Fakin sa svojim bendom.

Izvedbe arije "Nessun Dorma", Oliverove "Cesarice" i Cocine "Vilo moja" te čuvenih "Funiculi Funicula", "O sole mio", "Grande amore" i "Canzone per te" publiku 4 tenora uvijek ostavljaju bez daha. No, osim pjevačkog umijeća i neopisivog talenta, Tenori srca publike osvajaju i mediteranskim šarmom i humorom pa na njihovim koncertima uvijek vlada odlična atmosfera.

Koncert "Božić u INK" savršen je kraj godine koja je za Tenore bila izuzetno uspješna! Osvojili su prvu nagradu publike na Šibenskoj šansoni s pjesmom “Noćas te sanjam majko” što je četvrti put u zadnjih pet godina da su to ostvarili. Nadalje, u ovim otežanim uvjetima održali su mnogo izvrsnih koncerata. Posebno se publici svidjela njihova mala ljetna turneja koju su obilježili koncerti u Atriumu Lisinski u Zagrebu, vili Bedeković u Varaždinu, na tvrđavi Gradina Gradini u Solinu, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Sinju, u Jelsi, Sutivanu, Bakru, Pločama te Šibeniku na tvrđavi sv. Mihovila. Isto tako, nedavno je izašla i pjesma "Divna je noć". Riječ je o njihovoj prvoj božićnoj pjesmi koju izvode s Goranom Karanom, autorom glazbe i stihova koji su saželi istinsku bit Božića. Vjerujemo da će Tenori počastiti pulsku publiku i njezinom izvedbom.

Neka vam maestralni glasovi 4 tenora ugriju dušu i uvedu u božićne blagdane. Vidimo se u Puli! 

Albumi: