Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

4 Tenora u trenu rasprodala Čakovec, održava se i drugi koncert!

Podijeli:

Čakovčani su izvrsno reagirali na 4 Tenora i zato će se 13. veljače održati dodatni koncert, u 17 sati! U posljednjih 10 godina samo je Đorđe Balašević u Čakovcu uspio napraviti istu stvar

Tenori su poznati po tome što vole publiku iznenaditi nekim novim pjesmama ili donijeti jedan potpuno novi zvuk s tamburaškim orkestrom. Ovaj su put Marko Pecotić, Đani Stipaničev, Filip Hozjak i Vladimir Garić iznenadili sve nas jer su prvi koncert u 20 sati rasprodali u vrlo kratkom roku. Interes je publike toliki da se održava dodatni koncert, a s obzirom na to da su Tenori jako zauzeti, pokazalo se da je jedini slobodan termin isti dan, drugo vrijeme. Dodatni će se koncert zato održati 13. 2. u 17 sati. 

Filip nam je otkrio da je jako uzbuđen:

"Velika je odgovornost pjevati u 4 Tenora, a još veća je kada pjevate pred svojom domaćom publikom. U ovom je slučaju to moja međimurska publika i moram priznati da mi se polako bude leptirići u trbuhu zbog toga. Najveća pak je odgovornost kad u svega nekoliko dana rasprodate prvi koncert i odlučite napraviti još jedan, znajući pritom da je jedino velikom Đorđu Balaševiću to pošlo za rukom. Ludost? Možda."

Pred međimurskom publikom nastupit će s Tamburaškim orkestrom TCK pod ravnanjem maestra Tibora Buna. Posjetitelji će uživati u njihovoj interpretaciji poznatih šansona, evergreena arija, kao i u novim glazbenim poslasticama koje pripremaju baš za ovo druženje. O sole mio, GoluboviBrod bez imena i Sve je tvoje samo su neki od hitova koji očekuju publiku.

O koncertima na sjeveru Hrvatske Filip nam je iskreno rekao: 

"Svima nam je još uvijek u sjećanju nezaboravan koncert koji smo imali prošle godine u mom rodnom Prelogu, kao i koncert u Čakovcu, gdje su Tenori nastupili na čuvenoj manifestaciji Porcijunkulovo. Gledao sam doduše taj koncertiz publike, sanjajući pritom svoje snove. No snovi se ostvaruju, zar ne?"

Ova glazbena dobitna kombinacija oduševila je i na rasprodanom koncertu na zatvaranju Špancirfesta u Varaždinu 2019. Svojim sjajnim izvedbama i svojstvenim šarmom osvojili su i raspjevali publiku koja ih nije puštala ni nakon nekoliko biseva.

"Vođeni snovima želimo da nam se pridružite na koncertima u Čakovcu i da zajedno slavimo ljubav!"

Filip Hozjak

 

Ulaznice po cijeni od 100 kn (parter) i 70 kn (tribina) možete kupiti onlinei na blagajni Centra za kulturu Čakovec.

Albumi: