Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Čarobna ljepota Novih dvora bana Jelačića uz hitove Bralića i Intrade pokazali se kao dobitna kombinacija za savršen koncert

Podijeli:

Još je jedan sjajan koncert iza Tomislava Bralića i klape Intrade

Tomislav Bralić i klapa Intrade su u sklopu ciklusa “Ban. Glazba. Uspomena.” zapjevali 9. 7. na ljetnoj pozornici u Novim dvorima bana Jelačića. Na ovom sjajnom koncertnom prostoru napravili su glazbeni spektakl za pamćenje.

Čarobna igra svjetlosti na stoljetnim krošnjama i ljepota perivoja ove povijesne lokacije, visoka razina kvalitete razglasa i produkcije otvorili su prostor za pričanje jedne lijepe glazbene priče koja sa sobom nosi dah mora, ljeta, Dalmacije... Savršena atmosfera za najveće klapske hitove. Tomislav Bralić i klapa Intrade tako su usred te kontinentalne ljepote publici pjevali o moru, životu i ljubavi.

Publika je uživala. Svaki stih pjevala je s njima omiljenom klapom, svaki hit dočekala i na koncu nagradila glasnim pljeskom. Nitko nije želio kraj te savršene večeri. Posebno su bili oduševljeni što su imali priliku čuti i novu pjesmu „Još bi tija“ s istoimenog albuma klape koja je osvojila njihova srca još na Splitskom festivalu.

Ova klapa živi da pjeva uživo sa svojom publikom. To neporecivo i ona osjeti i uzvraća istom mjerom. Nakon njihovih koncerata svi se kući vraćaju zadovoljni i puni pozitivnih dojmova, a tako je bilo i ovaj put.

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastavljaju svoj ljetni koncertni niz. Publika će moći s njima uživati i na sljedećim koncertima:

15. 7. 2022., Privlaka, Noć Privlačkih ribara i sabunjara,
21.7.2022., Vinkuran, Cave Romane,
22.7.2022., Bibinje,
25.7.2022., Bilice,
28.7. 2022., Pašman,
29.7. 2022., Supetar, Rozz klub.

Albumi: