Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Fenomenalna 4 Tenora oduševila Čakovec dvama koncertima

Podijeli:

Filip Hozjak, Vladimir Garić, Đani Stipaničev i Marko Pecotić dvama održanim koncertima u Čakovcu još su jednom pokazali da su miljenici publike!

4 TenoraTamburaški orkestar TCK-a te maestro Tibor Bün bili su dobitna kombinacija za čakovečku publiku koja ih je sinoć u Centru za kulturu Čakovec nagradila izvrsnim odazivom i reakcijama tijekom i nakon koncerata.

Prvi je koncert rasprodan u hipu, a odaziv na drugi također je organizatore ostavio bez daha. Tenori su redali svoje uspješnice, interpretacije poznatih arija, šansona i evergreena, a prisutni su "odgovarali" pljeskanjem i osmjesima.

Osim što su poznati po čarobnim glasovima, otvorenosti, simpatičnosti, Tenore resi spontanost koja nije izostala niti ovog puta - u jednom su trenutku Marko i Đani pjevajući "napravili đir" po dvorani, a publika ih je s oduševljenjem snimala.

Na društvenim mrežama komentari ne prestaju, publika im piše da su bili jedinstveni, posebni, odlični i jedva se čeka njihov novi nastup!

Takvog su i stava Tenori kojima je zaista drago što su opet imali toliko srdačan doček. Premda nije lako u istome danu imati dva koncerta, Tenori su pokazali da su u genijalnoj formi te da im publika uistinu daje vjetar u leđa

Osim nastupa, u narednim su mjesecima u planu su i nove pjesme, obrade, velika ljetna turnejapripreme za festivale i još mnogo toga.

 

Foto: Dario Horvat

Albumi: