Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Hari Rončević stiže u Lisinski 5.5. s dvadeset vrhunskih gudača

Podijeli:

Jedan od naših najboljih kantautora današnjice, nakon tri dosadašnja rasprodana koncerta u Lisinskom, u glazbeni hram ovaj put dolazi s revijskim gudačkim orkestrom 5. 5. u 20:00 sati

Hari, kojeg publika često naziva majstorom emotivnih stihova, ove godine za vjernu zagrebačku publiku priprema pravi spektakl uz vrhunske gudače. Koncert "OPET ĆU TI DOĆI" održat će se 5. svibnja u 20 sati.

S dvadeseteročlanim revijskim gudačkim orkestrom pod ravnanjem Ivana Božičevića, dugogodišnjeg suradnika klavijaturista, Hari radi na novim aranžmanima jer se uvijek trudi ponuditi nešto drugačije i vrijedno. Osim autorskih pjesama "I sve dok dišen" i "Kad bi se moga rodit", na repertoaru će se naći i hitovi koji su obilježili Oliverovu karijeru – „Moj lipi anđele”, „Još ovaj put”, glazbeni izričaj Doris Dragović„Zemlja i stina”, kao i popularna „Aj ća, volin te” u izvedbi klape Kampanel.

 

 

Dugo je vremena Hari želio čuti i publici podariti orkestralni zvuk svojih pjesama pa se ovogodišnjem koncertu iskreno veseli:

"U Lisinskom će biti po četvrti put moj koncert, u zadnjih šest godina. No, za razliku od prošlih, na ovaj ćemo koncerti dovesti revijalni gudački orkestar od 20-ak gudača, što znači da će sve biti bogatije sa zvukom, bit će više žena, normalno, a bit će još i muških gostiju, ali neću vam još sve otkrivati. Moj bend i ja standardno imamo već iskustva u Lisinskom i nadam se da ćemo potvrditi ono što smo već pokazali i dokazali – da može biti jako veselo i jako dobro. Nadam se da će i ovaj put publika doći u velikom broju kao i do sada, i da ćemo se svi lipo zabaviti. Volio bi da ta večer ostane ljudima dugo u lijepom sjećanju. Koncert radimo i povodom izlaska mojeg albuma, povodom 25 godina, u izdanju Scardone. Izišao je pred novu godinu tako da ga ljudi već mogu kupiti. Publika će dosta toga, od 30-ak pjesama koje smo stavili na album, čuti uživo u izvedbi uz revijski gudački orkestar. Što je, naravno, sasvim drugačije jer su aranžmani prilagođeni gudačima. I oni koji su možda već ranije bili znaju da to može jako lipo zvučati, a pogotovo sad kada je tako velik broj vrhunskih gudača s nama. Nadam se da ćemo ponoviti, ako ne i nadići očekivanja ljudi. Volio bi da sve skupa prođe kako smo zamislili, a za to će nam trebati vaša podrška. Podrška drage mi publike koja voli ono što ja radim i koja će sudjelovati u većini koncerta!"

Prošla je godina bila slavljenička za Harija jer je obilježio 25 godina iznimno bogate kantautorske karijere, a tim je povodom u izdanju Scardone izišao dvostruki album “Best of – 25 godina na kojem se nalazi 30-ak najpoznatijih Harijevih pjesama. U slavljeničkom je razdoblju imao nekoliko sjajnih koncerata od kojih se izdvajaju koncert pod zvijezdama na splitskoj tvrđavi Gripe, na kojem su brojne generacije uživale u njegovim pjesama, i onaj u Zagrebu, u Domu sportova.

S klapom Cambi (Kaštel Kambelovac) snimio je singl “Opet ću ti doć s kojim su se predstavili na Splitskom festivalu. Publika je pjesmu prihvatila na prvo slušanje i zato Harijev ovogodišnji nastup nosi taj naziv.

Svi koncerti do sada bili su rasprodani pa ne sumnjamo da će biti opet tako i ove godine, na posebnom glazbenom gudačkom doživljaju.

Organizatori koncerta su KD Vatroslav Lisinski i diskografska kuća Scardona. Ulaznice potražite online i na blagajnama Lisinskog.

Albumi: