Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Koncert 'La primavera': Antonella Malis 21. godinu sa vama'

Podijeli:

Sopranistica Antonella Malis slavi 21 godinu svoje karijere koncertom koji će se održati 4. travnja u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog!

Antonella Malis u svojoj međunarodnoj karijeri ostvarila je uspješne suradnje s mnogobrojnim glazbenicima i ansamblima poput orkestra Original Wiener Strauss Cappelle iz Beča i zapažene nastupe u najprestižnijim koncertnim dvoranama kao Tatjana u operi "Evgenij Onjegin" s Moskovskim državnim simfonijskim orkestrom u sklopu Europskih turneja. Pored glumačkih ostvarenja u dramskoj predstavi "Amadeus" i mjuziklu "Nunsens" ("Redovnice nastupaju") u zemlji i inozemstvu (EU/Kanada), s gitaristom, prof. Goranom Listešom promovirala je zajednički album "Canzone Napoletana" izdavačke kuće Scardona

- Baš kao i svako novo proljeće, godišnje doba u kojem se priroda iznova budi u prepoznatljivim, ali uvijek novim bojama životne radosti i kreativnost, takvih je svih mojih 21. godinu umjetničkog djelovanja. Ovim koncertom simbolična la primavera  osjećaja, nastavljam dalje uz moje posebne goste: Max Hozića, Gorana Listeša, Davor Pekota, Marina Tomašević,  Mate Grgat, Abbazia, Band and aid most i naravno, goste iznenađenja – rekla je Antonella uoči priprema za koncertnu večer.

U umjetničkom djelovanju kroz dvadeset i jednu godinu toplim i iskrenim estradnim nastupom, elegantnim i profinjenim glasom osvaja srca publike diljem svijeta.

Nove glazbene interpretacije, zanimljivi gosti, sjećanja na romantični Napulj, nostalgični fado, šarm francuske šansone, ljepota i mistika belcanto arija opernih klasika i operetnih velikana, najljepše ljubavne balade svjetskih i hrvatskih evergreena, songovi mjuzikla... Svi ti glazbeni žanrovi ove suptilne umjetnice kriju se u koncertnoj večeri "La Primavera", dvadeset i jednoj godini retrospektive karijere, koja će se održati 4. travnja u maloj dvorani Vatroslava Lisinskoga.

 

Ulaznice se mogu kupiti na stranici ulaznice.hr.