Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Marko Škugor ponovo u Lisinskom ususret Danu žena!

Podijeli:

Marko Škugor ponovo dolazi u Lisinski ususret Danu žena! Ovaj izuzetni pjevač je svoj prvi samostalni nastup u Lisinskom održao u ožujku 2018. i rasprodao koncert čak 12 dana unaprijed. Ovaj put je ponovo odabrao ožujak za svoj nastup u Lisinskom, gdje će nastupiti 05.03.!

Marko je postigao nevjerojatan uspjeh u samom početku pjevačke karijere, predstavljao je Hrvatsku na Eurosongu kao član "Klape s mora" ("Mižerja"), potom je dvaput pobjedio na Splitskom festivalu ("Devet slova jedne riči" i "Ka' dica") te na Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, najprije samostalno ("Samo ti si"), a godinu kasnije i kao član "Četiri tenora" ("Sve je tvoje").

Marko je u nekoliko godina postigao izuzetno puno i postao veliki ljubimac publike koju je na prečac osvojio. Dokaz njegove uspješne karijere su i njegova brojna gostovanja po Sloveniji gdje je imao koncerte u prestižnim dvoranama poput Arene Stožice u Ljubljani, dvorane Tabor u Mariboru...

Marko najavljuje i proljetnu turneju za 2019. godinu u Splitu, Zadru i Rijeci, te veliku ljetnu turneju po Jadranu!

Publika gladna kvalitetne glazbe i istinskog pjevačkog umijeća hrli na njegove koncerte, a repertoar pjesama, izniman talent i prijateljski odnos prema publici čine njegove koncerte večerima za pamćenje. U Lisinskom Marku će se pridružiti naša iskonska diva Zorica Kondža.

S velikim nestrpljenjem čekam svoj drugi koncert u hramu kulture, pogotovo iz razloga što je prošlogodišnji koncert bio rasprodan čak 12 dana ranije! Bit će to zaista jedna posebna mediteranska večer, s pomno odabranim repertoarom, fenomenalnom gošćom, ali i brojnim drugim iznenađenjima. Jedva čekam 05.03. i ponovno druženje u najljepšoj dvorani u Hrvatskoj!- rekao je Marko.

U 2018. godini Marko je u izdanju Scardone predstavio i svoj drugi studijski album "Samo s tobom sam upoznao ljubav" nazvan prema njegovom velikom hitu kojeg je otpjevao s Oliverom Dragojevićem.

Marka Škugora publika od milja zove šibenskim Joseom Carrerasom, što samo za sebe govori o njegovim glasovnim sposobnostima. Markovi fanovi već znaju da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom nastupu, a stajaće ovacije i pljesak koji ga prati tijekom cijele pjesme postali su dio njegovih izvedbi.

 

ULAZNICE

 

Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda, od kojih se najviše ističe njegov duet s Oliverom Dragojevićem "Samo s tobom sam upoznao ljubav". 

U vrijeme studija u Zagrebu Marko je pohađao satove pjevanja kod tenora Stojana Stojanova Gančeva, nekadašnjeg prvaka zagrebačke Opere, koji mu je predviđao blistavu opernu karijeru, ali Marku je u srcu ipak bio dalmatinski melos. Čini se da je dobro odabrao!

Organizatori koncerta su Scardona i RTL music.

 

 

Albumi: