Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Otkrijte koja je tajna veza između 4 Tenora i Opatije

Podijeli:

4 Tenora pripremaju pravu glazbenu poslasticu za opatijsku publiku!

Još svega tjedan dana dijeli 4 Tenora od nastupa na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Pripreme su u punom jeku, repertoar se brusi do najsitnijih detalja, bit će i nekoliko iznenađenja! Đani, Vlado, Filip i Marko poznati su po svojim nastupima na Kvarneru, publika ih uvijek izvrsno prihvaća pa je njihovo uzbuđenje radi povratka u drag im kraj još veće. Tenori su naprosto stvoreni za velike koncerte koji ih uvijek posebno inspiriraju, a nastup na Ljetnoj pozornici je upravo takav, za kraj ljetne sezone.

Tenori će srca okupljenih osvojiti glasovima, šarmom i duhovitošću. Na repertoaru će se zasigurno naći i njihova nova pjesma "Moja Dalmacija" još jednog tenora, Gorana Karana, s kojom su osvojili prvu nagradu publike na održanim 23. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.

A što za njega znači treća nagrada publike u karijeri, rekao je nam Marko Pecotić: "Pobjeda je donijela pravo zadovoljstvo, kao i potvrdu da smo i dalje na pravom putu, s pravim timom. I da smo, dakako, i dalje prisutni u eteru." Đani Stipaničev kaže nam da na Šansonu odlaze neopterećeni i da im je drago što publika promišlja o glazbi kao i oni:

Dosadašnje dvije pobjedničke skladbe su bile više balade, sa suptilnijim zapjevima. Moja Dalmacija je gromoglasna i vedra te optimistična oda našoj dragoj Dalmaciji. Drugačija nije ni mogla biti s obzirom na to da je autor naš dragi prijatelj Goran Karan.

U svojemu vedrom duhu Tenori se tako raduju Opatiji, koja svim Tenorima ima posebno mjesto u srcu. Tu tajnu povezanost otkrio nam je Marko, kojem je prva asocijacija na Opatiju prekrasan pogled:

Gdi god se okreneš, sve je lipo, fino, čisto, uredno, svi su ti ljudi baš dobronamjerni. Svaki je naš nastup bio uspješan. Možda je to i zato što je prvi službeni nastup 4 Tenora, još u prijašnjoj postavi, bio na ljetnoj terasi hotel Milenij. Čak smo imali koja 3, 4 seta, trajalo je do dugo u noć, a iz toga se izrodila baš prava ljubav prema Opatiji s naše strane.

Đani se na spomen Opatije odmah sjeti šetnice, krasnih hotela, ugođaja, Ljetne pozornice, a neizostavna je asocijacija i legendarni Ivo Robić. Puno je puta do sada nastupao na Kvarneru, a budući da ovog ljeta nažalost nisu imali mnogo koncerata, željeli su svojoj dragoj publici sa sjevernog Jadrana priuštiti spektakl za kraj ljeta:

Na Kvarneru je publika otvorena, srčana i željna pjesme, jako vole pjevati s nama. To je regija u kojoj smo dosad imali ponajviše koncerata što dovoljno govori da nas publika tamo cijeni i treba s vremena na vrijeme. 

U sustavu Eventim prodaju se ulaznice po cijeni od 120 kn. Osigurajte svoju na vrijeme i uživajte u koncertu fantastična 4 Tenora!

Albumi: