Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Otvaranje dostojno rimskih careva: 4 Tenora otovrila Cave Romane festival

Podijeli:

Svečano otvorenje ovogodišnjeg Rocks&Stars @ Cave Romane festivala, dostojno rimskih careva, obilježio je maestralni nastup 4 Tenora koji su vrhunsku vokalnu ekspresiju popratili izvanrednom komunikacijom s mnogobrojnom publikom.

Njihove izvedbe poznatih arija, kancona, evergreena i domaćih hitova praćene šarmantnim dosjetkama premašili su očekivanja vjerne publike koja ih je opetovano pozivala na bis u znak zahvale za glazbenu rapsodiju koju su doživjeli u okružju atraktivnog starog rimskog kamenoloma. Grande amore, Sve je tvoje, My way, Santa Lucia, Vilo moja, More, Sole mio samo su dio njihova bogata repertoara u kojem je publika uživala puna dva i pol sata. Za potpuni doživljaj i vrhunsku koncertnu produkciju pobrinula se Digilog produkcija.

Uoči nastupa 4 Tenora svečano otvorenje Festivala obogaćeno je i nastupom poznate čelistice Ane Rucner koja je u svom nastupu, na svjež i energičan način, izvela Odu radosti i Krasna zemljo, Istro mila.

Velebnu glazbenu izvedbu pratila je, već tradicionalna, humanitarna akcija Festivala, a ove godine u suradnji s UNICEF-om kojom su organizatori s partnerima, Arena Hospitality groupom i Bina Istrom, predali 150 tisuća kuna vrijedan ček Općoj bolnici Pula za telemetrijski CTG uređaj kako bi se podržale buduće majke i najraniji razvoj djece. 

Čast nam je bit dio ovog projekta, pogotovo kada je humanitarna akcija usmjerena prema našim partnerima iz Opće bolnice Pula. Dugo godina već surađujemo pa nam je drago da ovim projektom još osnažujemo naše prijateljstvo. – istaknuo je Sergije Popović, predstavnik uprave Bina Istra, ujedno se zahvalivši svima što su i svojim dolaskom podržali pomaganje lokalnoj zajednici. 

4 Tenora nastavljaju svoju uspješnu ljetnu turneju, a veliko finale ih očekuje i ove godine u Zagrebu, ovog puta pod zvjezdanim nebom Šalate 14.09. gdje će skladbe izvesti u pratnji Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije. Koncert će dodatno začiniti izvanredni vokali, Radojka Šverko i Goran Karan.

Karte za Šalatu su u prodaji u Scardoni na Srebrnjaku 64, te u sustavima Eventima i Ticketshopa

Albumi: