Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Sutra će na Stradunu zapjevati poznate klape

Podijeli:

Na radost publike, niz klapskih koncerata se nastavlja i ove godine na Stradunu


Sutra će se 11. godinu zaredom održati manifestacija Klape na Stradunu, njegujući tradiciju klapskog pjevanja Dalmacije. Na pozornicu će se sutra popeti Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi, klapa Šufit i FA Linđo.


Jedinstven događaj na jedinstvenoj lokaciji
U ljepoti klapske glazbe će sutra uživati domaći kao i stranci koji iako ne razumiju stihove itekako osjete emociju koju nose te pjesme. Doživljaj je svakako jači kada se spoji klapska pjesma i jedinstvena dubrovačka arhitektura pod UNESCO-ovom zaštitom.

Tomislav Bralić i klapa Intrade, klapa Cambi, klapa Šufit i FA Linđo će bogatim repertoarom predstaviti najbolje od tradicije, ali i svoje najveće hitove te nove pjesme. Pozivaju sve da im se pridruže na Stradunu – mjestu na kojem se susreću tradicija i suvremenost, povijest i sadašnjost, predivna arhitektura i sjajna glazba.

Klapska pjesma kao hrvatsko kulturno blago
Hrvatska kulturna baština neprocjenjiva je riznica u kojoj se posebno ističe glazbeno stvaralaštvo. Upravo je to bila inspiracija iza ove manifestacije. Sve je započelo koncertom 2012. godine koji se pokazao kao pravi glazbeni spektakl i nešto što je Dubrovniku nedostajalo. Spoj klapske glazbe koja je pod zaštitom UNESCO-a i očaravajućeg dubrovačkog ambijenta tvore posebnu atmosferu koju i publika i klape obožavaju – ove godine i vi budite dio ove lijepe glazbene priče.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.

Albumi: