Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Tomislav Bralić i klapa Intrade dolaze 1.8.2021. u Opatiju na Ljetnu pozornicu

Podijeli:

Tomislav Bralić i klapa Intrade se ove godine ponovo vraćaju u Opatiju na Ljetnu pozornicu

Prošle godine su u Opatiji održali koncert za pamćenje pod vedrim nebom, a na nagovor publike koncert će ponoviti i ovog ljeta. Tamo će zapjevati 1.8.2021. a ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim.

 

COVID-19 informacije: 

Ostaju isti uvjeti održavanja profesionalnih kulturno umjetničkih izvedbi, programa i manifestacija propisani Odlukom od 18. lipnja te Odlukom o izmjeni i dopunama Odluke od 14. srpnja 2021. godine, na slijedeća dva načina:

1. bez obveze predočenja EU digitalne COVID potvrde, ali uz isključivo sjedeća mjesta i obvezu predočenja ulaznice te pridržavanje mjera propisanih posebnim Preporukama HZJZ-a, kojima je dodatno propisano ograničenje dozvoljenog broja prisutnih osoba, obveza fizičke udaljenosti i sl.

2. uz obvezu predočenja EU digitalne COVID potvrde za sve prisutne osobe čime su događanja izuzeta iz svih protuepidemijskih ograničenja poput obveze nošenja maski, fizičke udaljenosti, broja prisutnih osoba i sl.


Publika na ovaj koncert dolazi bez obveze predočenja EU digitalne COVID potvrde, ali uz isključivo sjedeća mjesta i obvezu predočenja ulaznice te pridržavanje mjera propisanih posebnim Preporukama HZJZ-a, kojima je dodatno propisano ograničenje dozvoljenog broja prisutnih osoba, smanjeni kapacitet , obveza fizičke udaljenosti , mjerenje temperature, popis prisutnih i sl. Izuzetno nam je drago da za koncert vrijede ista pravila dolaska na koncert.


Molimo publiku da dođe do 20:45 kako bi se izbjegla nepotrebna gužva na ulazu i da se pridržavaju svih propisanih mjera HZJZ-a.