Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovno će u Zagrebu napraviti glazbeni spektakl za pamćenje!

Podijeli:

Ulaznice su u prodaji za 16. veliki nastup Tomislava Bralića i klape Intrade u glavnome gradu Hrvatske

Bliži se prosinac, a to kada govorimo o Tomislavu Braliću i klapi Intrade znači samo jedno  na radu je još jedan koncertni spektakl u Zagrebu. Ove će godine zapjevati u petak, 2. prosinca u zagrebačkoj Ciboni

Nakon niza godina ovi su koncerti postali svojevrstan fenomen, ali i zaštitni znak ove omiljene hrvatske klape. Spojivši dalmatinski zvuk, odličnu atmosferu i Zagreb dobili su više od koncerta, dobili su tradiciju koja se ne propušta!

Tomislav Bralić najavljuje:

Evo nas opet u Zagrebu, 16 godina zaredom, 8. puta u Ciboni, u KC Dražen Petrović. Cibona je dvorana u kojoj se sve čuje, vidi... To nam je najdraža dvoran za koncerte, ni malo, ni veliko, taman za klapu Intrade!

Publika će tad imati priliku uživati u njihovim najvećim hitovima, kao što su "Zora bila", "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit", ali i čuti pokoju pjesmu s njihovog novog albuma „Još bi tija koji se pokazao kao hit ovog ljeta.

Tomislav o tome poručuje:

Ove godine promoviramo i naš novi CD pa ćemo zapjevati neke nove pjesme koje je publika odabrala. Tradicija se nastavlja – Intrade, Zagreb, prosinac. Veselim se novom koncertu u Zagrebu i pozivam vas sve da kao i svake godine zajedno zapjevamo i da vas sve vidim okupljene i zagrljene s klapom Intrade. Živili!!

Poziv je to koji se ne propušta! Njihovi tradicionalni zagrebački koncerti uoči Božića na glasu su po izvrsnoj atmosferi te produkciji koja je svake godine sve bogatija i kvalitetnija. Uz to, Tomislavu Braliću i klapi na pozornici će se kao pravo glazbeno iznenađenje pridružiti još neka velika glazbena imena.

Savršen je to nastavak godine koja je Tomislavu Braliću i klapi Intrade bila veoma uspješna. Osim novim albumom, mogu se pohvaliti i radom na dokumentarnom filmu koji će izaći početkom sljedeće godine te rekordnim brojem koncerata. Posebno se ističe ljetna turneja koja je publici, osim dobre glazbe, približila i brojne hrvatske povijesne lokacije. Održali su i turneju "Večernja glasbena čarovnija" na najljepšim slovenskim trgovima. No, tradicionalnom zagrebačkom koncertu posebno se raduju.

16. put u Zagrebu, 8. put u Ciboni – Tomislav Bralić i klapa Intrade ponovno će napraviti glazbeni spektakl za pamćenje!

Karte uvijek nestanu velikom brzinom. Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme. Njihova cijena kreće se od 100 do 225 kn, a u prodaji su od danas u sustavu Eventim.

Albumi: