Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Veliki donatorski koncert klape Cambi u riječkom HNK-u

Podijeli:

Klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca zapjevat će u nedjelju, 16. listopada na donatorskom koncertu za udrugu „Srce za nju“ na veličanstvenoj pozornici Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca u Rijeci

Riječka udruga “Srce za nju” želi poboljšati kvalitetu života ženama oboljelim od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti. Za to joj je potrebna podrška zajednice i građana. Upravo je to motiv iza nadolazećeg koncerta klape Cambi (K. Kambelovac) pod nazivom "Srce za nju, pjesma za vas!".

Klapa Cambi samo je od početka ove godine imala više od 60 nastupa, ali ovom se posebno raduje. Osim što je povod lijep, velik im je gušt pjevati u Rijeci u kojoj je klapska pjesma posebno cijenjena. Na radost publike, klapa je nastavila prošle godine rad u zlatnoj postavi koja je iznjedrila neke od najvećih hitova. Zanimljivo je to što je ova najuspješnija generacija svoj prvi zajednički nastup imala upravo u Rijeci, u teatru Fenice 2007. godine.

Sedmorice veličanstvenih”, kako su ih mediji nazvali nakon veličanstvenog koncerta u KD Vatroslav Lisinski prošle godine, pozivaju sve da im se pridruže pod okriljem veoma plemenitog cilja, a oni će se pobrinuti za pjesme i odličnu atmosferu. Bit će to fantastičan koncert!

Potaknute bolešću drage prijateljice, osnivačice udruge „Srce za nju“ prepoznale su jedan od problema oko kojeg bi mogle pomoći zdravstveno ugroženim ženama Rijeke.

Udruga je odlučila da njihov prvi projekt bude prijevoz oboljelih i liječenih žena do zdravstvene ustanove radi obavljanja prijeko potrebnih dijagnostičkih i terapijskih postupaka. Pokazalo se to posebno važnim u ovom vremenu Covida-19.

Moćni glasovi klape Cambi i ovaj lijep cilj čine savršenu kombinaciju za večer za pamćenje! Ulaznice za koncert možete kupiti kod TIC-a na Korzu radnim danim od 10 do 13 sati i od 18 do 20 sati, te subotom od 10 do 13 sati.

Vidimo se na koncertu u nedjelju, 16 listopada u 19 sati u riječkom HNK-u!

Albumi: