Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Vrhunac klapske koncertne sezone na Stradunu

Podijeli:

Klapski rasporedu su ispunjeni koncertima, a vrhunac ove sezone su dočekali na Stradunu pred prepunim gledalištem

Jedne od najpoznatijih hrvatskih klapa - Šufit, Cambi i FA Linđo su sinoć zapjevale na dubrovačkom Stradunu, a ove godine su s njima po prvi put pozornicu podijelili Tomislav Bralić i klapa Intrade koji nisu krili oduševljenje ambijentom i publikom.

Prepuno gledalište
O ljubavi prema klapskoj glazbi u Dubrovniku svjedoči i veliki interes publike koja željno iščekuje ovaj koncert svake godine koji je, kao i prijašnjih godina, bio rasprodan.

Klape su dobrodošlicu itekako osjetile te publici ponudile svoje najbolje pjesme koje je publike pjevušila tijkom cijelog koncerta te ih nagrađivala pljeskom kao i brojna publika koja je ostala izvan ograda gledališta.

Ljeto prepuno klapskih koncerata
Tradicija ove manifestacije je započela koncertom 2012. godine koji se pokazao kao pravi glazbeni spektakl i nešto što je Dubrovniku nedostajalo. Spoj klapske glazbe koja je pod zaštitom UNESCO-a i očaravajućeg dubrovačkog ambijenta tvore posebnu atmosferu koju i publika i klape obožavaju.

No ovo ljeto nije samo dubrovačka publika uživala u klapskoj pjesmi, naše klape prezentirale su je uzduž obale ove sezone koja je u svom punom mahu te ispunjena brojnim koncertima, festivalima i ostalim događajima.

Valja napomenuti da je ovo svakako godina klape Šufit u kojoj obilježavaju 30 godina postojanja, tim povodom su u veljači rasprodali slavljenički koncert u Lisinskom, u srpnju splitski Peristil te su za svoju mnogobrojnu slovensku publiku rezervirali 10.10. u ljubljanskom Cankarjevom domu za proslavu!

Albumi: