Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

4 Tenora po prvi put u Osijeku 5.12.!

Podijeli:

Sjajna muška glazbena četvorka neumorno radi! Nižu koncert za koncertom, publika ih s veseljem dočekuje pa tako po prvi put stižu u Osijek, gdje će 5. prosinca održati koncert u dvorani “Gradski vrt” u 20 sati, povodom Dana grada Osijeka

Godina se bliži kraju, no ne i radni elan Filipa Hozjaka, Marka Pecotića, Vladimira Garića i Đanija Stipaničeva. Nakon što su prešli jadransku obalu i oduševili sve prisutne, održali veličanstven koncert karijere pod zvjezdanim nebom Šalate, s Revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije i gostima, došlo je vrijeme za gala koncert u Osijeku. 

U samo jednom prijepodnevu prodano je gotovo pola ulaznica! Zato nemojte čekati, osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i sudjelujte i vi u ovom hvalevrijednom humanitarnom koncertu.

Tijekom planiranoga dvosatnog koncerta moći ćete uživati u besprijekornim glasovima 4 Tenora i poznatim šansonama, arijama i obradama domaćih standarda. Na repertoaru će se zasigurno naći i njihova najnovija pjesma Brod bez imena, za koju su osvojili prvu nagradu publike na ovogodišnjim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Tenori su ove godine nastupali na mnogim lokacijama, a posebno se izdvajaju koncerti na otvorenju festivala Cave Romane u Vinkuranu, zatim na Trgu Riječke revolucije u Rijeci, u Cankarjevom domu u Ljubljani i već spomenuti, zagrebački koncert karijere.

Tenori su osobito sretni što će svojim nastupom pomoći nekome. Organizator koncerta je udruga Innwer Wheel klub Osijek, čije su članice poznate po dugogodišnjem humanitarnom radu. Prikupljena sredstva bit će donirana Centru za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark” koji skrbi o osobama s intelektualnim teškoćama starijim od 21 godine, a za koje u sustavu ne postoji adekvatan oblik skrbi.

4 Tenora tako će sudjelovati u opremanju dodatnih prostora za prihvat novih korisnika poludnevnoga boravka. 

Nekoliko je prodajnih mjesta ulaznica: blagajna Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, blagajna kina Urania i sustav Eventim.

Albumi: