Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Četiri tenora uskoro izdaju prvi album, a već 14.05. možete uživati u njihovom nastupu na Hvaru!

Podijeli:

Koncertna senzacija, Četiri tenora, koji su u kratkom razdoblju osvojili mnoga srca svojim raskošnim vokalima najavljuju prvi album!

 

Uskoro će svi obožavatelji Četiri tenora moći uživati u njihovim glasovima još i više jer uskoro izlazi njihov prvi album s nastupa u Lisinskom. Tenori su u Lisinskom izazvali brojne ovacije i aplauze.

Na albumu iz Lisinskog će se naći svjetski klasici 'Grande Amore', 'My way', 'O sole mio', 'Funiculi, funicula', 'Libiamo', kao i domaći 'Cesarica', 'Mirno spavaj, ružo moja', 'Bokeljska noć', 'Golubovi', 'Vilo moja', kao i mnogi drugi.

Album će obogatiti dva dueta s gošćama tog koncerta, 'Molitva za tebe' sa Zoricom Kondžom i 'Vilo moja' s Ninom Badrić, te kao bonusi na album će biti uvršetni i studijski singlovi 'Pričaj mi' i 'Sve je tvoje' s kojom su tenori na šibenskoj šanosni osvojili prvu nagradu publike.

 

 

Hvarani će u ovim vrsnim glasovima moći uživati već u ponedjeljak, 14.5., gdje će nastupiti na trgu Sv. Stjepana u sklopu 150 godina organiziranog turizma na Hvaru.

 

NASTUPI:

14.05. Hvar

04.06. Krk 

10.06. Bol

22.06. Đakovo

25.06. Klis

10.07. Dubrovnik

18.07. Zaton

21.07. Moščenićka Draga

30.07. Čakovec

04.08. Marina

Albumi: