Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Grupa Banana snimila predivnu baladu s Ivanom Kovač

Podijeli:

Grupa Banana snimila je novu pjesmu "Samo ljubav" u duetu s popularnom pjevačicom Ivanom Kovač! 

 

Zanimljiva suradnja između grupe Banana i Ivane Kovač produkt je ideje koja se rodila na koncertu u Sloveniji u kojoj su vidjeli idealan trenutak za glazbenu suradnju

Pjesma se zove "Samo ljubav", glazbu i aranžman potpisuje Marin Seko, dok je za tekst zaslužna šefica grupe, Gordana Seko. Za mix i mastering je zaslužan Ante – Toni Lasan.

- Ideja za pjesmu s Ivanom nam se rodila na zajedničkom koncertu u Sloveniji, jer smo nakon dueta s Alenom Nižetićem tražili nekoga tko ima dovoljno nježan, a opet moćan glas za jednu veoma lijepu baladu o ženama. Ivana se tu uklopila savršeno, odmah je pristala čim je čula pjesmu i krenili smo na realizaciju… Stvarno mislimo da će se svaka žena pronaći u ovoj pjesmi i nadamo se da će ostvariti odlične rezultate kako kod publike tako i kod glazbenih urednika. - rekao je Marin Seko, član grupe Banana.

 

Grupu Banana osnovala su četiri mlada dečka iz Zadra 1984. godine i od tada marljivo rade, a 1989. uzimaju i pjevačicu, te kreću raditi na autorskim pjesmama.

1990.g. izdaju svoj prvi album "Život se samo jednom živi". Singl "Samo zbog tebe" bio je hit u cijeloj regiji, pa i dan danas. Iste godine nastupali su na Zagrebačkom festivalu sa pjesmom "Ljubili smo se". 1994.g. izlazi njihov drugi album "Čekaj me ljubavi", a godinu kasnije nastupaju na Zadar- festu s pjesmom Ante Sikirića "Ne griši dušu"", koja je bila veliki hit u Dalmaciji, s obzirom da je bila dalmatinskog izričaja. 1996.g. odlučuju se na suradnju s velikanom zabavne glazbe Draženom Zečićem.

Zbog svega što su do sada napravili i spoja odličnog teksta s kojim se kao žena lako poistovjetila, pjevačica Ivana Kovač pristala je na suradnju i iznimno je pozitivna oko pjesme. Zadnji Ivanin hit "Srećo i tugo" u izdanju Scardone, dugo je bio na svim ljestvicama najvrćenijih hitova.

- Grupu Banana poznajem već jako, jako dugo i kad su mi rekli kakav projekt rade ( album dueta ) i poslali pjesmu, pristala sam odmah i stvarno sam jako počašćena što sam dio tog odličnog projekta. Pjesma mi je sjela baš na prvu, a kad smo krenuli u realizaciju, shvatili smo da imamo potencijalni hit. Marin Seko je napravio odličan aranžman, a zajedno sa Lasanom i odličnu produkciju, dok je Gordana odlično napravila pravi ženski tekst. Vjerujem da će kod glazbenih urednika diljem Hrvatske, a i šire biti jako dobro prihvaćena, kao i što očekujemo da će se pjesma uvući u srca publike… - rekla je popularna pjevačica, Ivana Kovač.

Albumi: