Besplatna dostava za narudžbe iznad 120,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 250,00 u inozemstvo

Klapa Berulia predstavlja novi spot sa Zoran Šprajcom

Podijeli:

Osnovana 2007. u Brelima, klapa Berulia iza sebe ima brojne nastupe i nagrade, a u novom spotu za pjesmu "Nikad više" pridružio im se mnogima omiljen TV voditelj

Pjesma "Nikad više" autorski je rad klape Berulia, točnije Antonija Šošića koji je autor stihova i glazbe, i Joška Klarića koji potpisuje aranžman. Inspiracija i prvi demo nastali su u jeku korone. Iako je prvo poslana Tomislavu Braliću, ključna je bila poruka na Instagramu koju su uputili RTL-ovu Zoranu Šprajcu koji nije dvoumio o suradnji. "Suradnja je nastala u trenu i zbog toga smo mu zahvalni", rekao je Antonio Šošić. Spot je režirao Joško Klarić.

Ovim putem zahvaljujemo članovima klape Berulia koji su uz donaciju TZ Pučišća zaslužni za snimanje pisme i spota. Hvala mnogima: Jošku Klariću koji je snimio pismu u svim studiju, napravio aranžman i osmislio spot, Hrvoju Domazet na miksu, glumcu Toniju Biliću i našoj Michelle koja je za potrebe spota doputovala iz Beča, Filipu Rogiću, Miru Radiću i posadi njegovog broda Lanterna koji su nam ustupili brod za potrebe spota, "King trade" Makarska, restoranu "Mediteran" Brela i Ivanu Careviću koji nam je ustupio gliser. Tu je i zahvala za "Ivandića dvori" Brela na prekrasnom ambijentu, našim harmonikašima prof. Daliboru Boljunu i njegovom učeniku virtuozu Anti Selaku i na mandolini Steli Ivanišević te pijanistici Petri Šošić, Jakovu Puhariću na gitari, Ninu Filipoviću i Milog Žamića na angažmanu i organizaciji. Hvala svima!

Antonio Šošić

 

Klapu čine iskusni muzičari i klapski pjevači od Omiša do Makarske, koji su svi bili sudionici u finalima Omiškog festivala. U Beruliji su: tenor Nino Filipović, tenor Joško Klarić, bariton Antonio Šošić, bas Mili Žamić, gitarist Jakov Puharić i pijanistica Petra Šošić. Klapa se dokazala već 2008. godine na Makarskom festivalu uz mandolinu i gitaru, gdje je zasluženo osvojila Zlatnu plaketu, a 2009. postaje i apsolutni pobjednik Festivala od strane stručnog ocjenjivačkog žirija i publike. Od 2010. "okrenuli" su se obradama hitova, prateći trendove ostalih klapa, a svoje nastupe održavaju po Makarskoj rivijeri pa tako kažu da su "brend Makarske rivijere". Prvi singl "Ti si moja tajna" objavili su 2014., u 2015. izlazi "Bez anđela", a 2018. obilježila je pjesma "Kad bi moga". U 2016. bili su pobjednici 50. jubilarnog Omiša u Večeri novih skladi prema odluci publike. Na Melodijama hrvatskog juga u Opuzenu 2018. dobili su nagradu za skladbu "Ako tebe ne jubin".

 

Stream & download