Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Klapa Sveti Juraj HRM predstavlja novi spot posvećen svim hrvatskim mornarima!

Podijeli:

Ususret ovogodišnjem obilježavanju Dana HRM-a koji će biti 13. i 14.9. u Pločama, klapa „Sveti Juraj“-HRM  Vam predstavlja novi spot za pjesmu "Mi smo hrvatski mornari"posvećenu svim hrvatskim mornarima koji su tijekom naše povijesti čuvali i očuvali hrvatski Jadran.

 

Klapa "Sveti Juraj" - Hrvatske ratne mornarice, osnovana je početkom 2001. godine s ciljem predstavljanja Oružanih snaga RH na Međunarodnom susretu vojski svijeta u Lourdesu. Klapu prvenstveno obilježava koncertna aktivnost i angažiranost na brojnim protokolarnim zadaćama MORH-a, državnih institucija Republike Hrvatske, kulturnih manifestacija, Katoličke crkve u Hrvata, braniteljskih udruga itd.

 

Dobitnik je brojnih priznanja i nagrada državnih i crkvenih institucija, udruga proizašlih iz domovinskog rata i mnogih drugih.

Na poseban način ovom se izvedbom sjećamo nedavno preminulog Olivera Dragojevića koji je snimio ovu predivnu pjesmu tijekom Domovinskog rata, a koja je postala himna Hrvatske ratne mornarice- izjavio je Marko Bralić, voditelj klape Sveti Juraj HRM.

Snimanje i montažu ovog spota napravila su Hrvatska vojna glasila MORH-a. 

Albumi: