Besplatna dostava za narudžbe iznad 200,00 kn unutar RH i za narudžbe iznad 350,00 u inozemstvo

Nova pjesma Zrinke Cvrlje moćnim stihovima i glazbom te zlatnim kadrovim snovitog spota osvojit će sve

Podijeli:

Pjevačica poznata po svom duetu s Draženom Zečićem „Lišo bez punta“ novom pjesmom "Otrove" vratila se stvaranju svojih pjesama

Zrinka Cvrlje od glazbe nikada neće odustati. Ona joj je, kako kaže, velika ljubav koja traje već dugi niz godina. Pjevanjem se ozbiljnije bavi od svoje 16. godine kada je počela raditi s raznim splitskim bendovima. Giuliano, Petar Grašo, Jole i Jelena Rozga samo su neki od pjevača koje je vokalno pratila na njihovim koncertima. Sada nakon male pauze od snimanja vlastitih pjesama opet imse posvetila. Vratila se s moćnom pjesmom “Otrove” za čiju je glazbu i stihove zaslužan Danijel Košta. Na aranžmanu je radio Tomislav Pehar dajući joj posebnu draž te je sve na koncu zaokružio i spot čiji je redatelj Igor Goić.

Zrinka to pojašnjava:

U ovom poslu sam preko 25 godina, uslijedila je jedna stanka, ali kad se dogodila predivna pjesma “Otrove”za koju tekst i glazbu potpisuje Danijel Košta dobila sam jaku želju da nastavim svoju glazbenu karijeru u pravom smislu te rijeci.

Od zadnje pjesme je prošao malo duži period. No, moja želja u svom tom vremenu nije minula za snimanjem novih pjesama jer sam od tada do danas pjevala u raznim bendovima i ostala i dalje u istom poslu. Kad je pjesma snimljena i masterizirana, odnosno finalizirana, odlučila sam da spot radi Igor Goić. Nadam se da će pjesma zaživjeti u ljudima i da će imati odaziv onakav kakvog sam očekivala, naravno pod palicom diskografske kuće Scardona. I dalje mislim snimati svoje pjesme i raditi na autorskom materijalu.

Spot ima posebnu umjetničku notu. Za 3D modeliranje zaslužan je Davor Goić dajući cijelom spotu ambijent sna.

Krenuti dalje često je teško, a pogotovo kada silno volimo osobu koja nije dobra za nas. Savršen glas Zrinke Cvrlje uz stihove koji su uspjeli zarobiti tu istinsku emociju, što uz zlatne kadrove spota čine savršeni kombinaciju u koju je nemoguće ne zaljubiti se. Zrinka se nada da će se spot i pjesma svidjeti publici, a mi smo u to sigurni!