Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Novi spot Harija Rončevića nosi snažnu poruku

Podijeli:

Hari je s redateljem Željkom Petrešom osmislio izgled svojega novog spota "Spreman na sve" u kojem govori o situaciji koja nas je zadesila i o ljubavi koja spašava svijet

 

Hari novom pjesmom pokazuje da je "Spreman na sve"! S dozom kritike i ironije poznati je kantautor započeo prije više od 25 godina, kada se pjesmom "Getanin1994. javnosti predstavio na festivalu Melodije hrvatskog Jadrana i osvojio prvu nagradu stručnog žirija i treću nagradu publike. Iste je godine objavio i album prvijenac „Buntovnik s razlogom”. Time je pokazao da je autor koji se ne ustručava progovoriti o problemima koji nas okružuju.

Upravo je takva i nova pjesma "Spreman na sve", za koju je spot napravio s redateljem Željkom Petrešom. Kadrovi ekološke devastacije planeta Zemlje prožeti ljubavnim kadrovima u potpunosti prikazuju ono o čemu govori pjesma.

Pjesmu je Hari napisao prije nekoliko godina, ali zdravstvena situacija u kojoj smo se svi zatekli ove 2020. potakla ga je da ju objavi baš ovih dana. Snimljena je u studiju Dade Marušića, a za aranžman su zaslužni Hari i Albert Limić:

Pjesma “Spreman na sve” je nastala prije četiri godine. Tvrditi da će svijeta nestati zbog krava koje pasu travu i proizvode plinove, pored svega što najbogatiji rade ovom planetu, u najmanju je ruku licemjerno, što se i vidi u novom spotu. Ovom pjesmom sam želio izraziti svoj ironičan stav i to da dok čekamo taj “siguran kraj”, pružimo više ljubavi osobama koje volimo i ljudima općenito.

Spot je isprepleten kadrovima koji nose snažnu poruku o situaciji u kojoj se nalazimo i onome što nas sve okružuje, a sniman je u Kaštel Štafiliću, u Resniku, na jednom lijepom mjestu. Novi je spot ujedno upozorenje da je zaista krajnje vrijeme za osvještenje, ali isto tako i da je potrebno u ovo turobno vrijeme okrenuti se voljenima jer ljubav je glavni pokretač. Kako prema ljudima, tako i prema svim ostalim bićima i okolišu:

Jer svijet pokreće ljubav, a ne mržnja, interes i novac.

Albumi: