Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Novi spot 'Moje svi sve' i prepoznatljiv šarm Vedrana Roguljića osvajaju na prvu

Podijeli:

Vedran Roguljić predstavlja spot za pjesmu kojim je oduševio publiku na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama

Sve ono što osjeti čovjek kada se istinski zaljubi satkao je Vedran Roguljić u pjesmu „Moje svi sve“ s kojom je nastupio na ovogodišnjem CMC festivalu, a sada je ta predivna pjesma napokon dobila i spot. Vodeći se ljubavlju kao inspiracijom Vedran je napisao stihove i glazbu koji osvajaju na prvu. Bit ove lijepe glazbene priče savršeno su pogodili i Marsell Benzon koji je radio na aranžmanu, lgor lvanović koji je bio zadužen za mix i mastering te Leo Bartulica koji je sve to pretočio u spot.

Spot za pjesmu s kojom sam nastupio na CMC festivalu u Vodicama sada je napokon spreman za premijeru. Pjesma pjeva o onoj slatkoj ljubavi muškarca prema svojoj djevojci ili ženi. Kantautorska je jer sam sam napisao tekst i glazbu, a u tekstu u najsitnije detalje opisujem svakodnevne slatke i sočne detalje koje može osjetiti samo onaj tko se u potpunosti zaljubi i "izgubi glavu". Aranžman je savršeno "pogodio" Marsell Benzon, mix i mastering su djelo lgora lvanovića, a emociju u vidu spota je prenio Leo Bartulica. Glavna ženska uloga je poznata splitska influencerica na društvenim mrežama korisnicima poznata kao Ive lve (lvana Jeločnik), a posebne zahvale uputio bih vlasnicima objekata koje su nam ih nesebično ustupili za potrebe snimanja, a objekti u kojima je snimano su redom: Villa Mala na splitskim Bačvicama,Tortuga grill & pub, Studio Gorica Split, Frizerski studio Ante u Splitu vlasnika Ante Šimundića.Za moj styling u spotu je zaslužan ReplayHrvatska.

Vodice su i ove godine bile domaćin brojnim glazbenim zvijezdama iz Hrvatske i cijele regije, a Vedran je za pozornicu CMC festivala pripremio pravi ljetni hit. Oni koji već nisu možda će pjesmu čuti uživo na nekom od koncerta o čemu Vedran dodaje:


S obzirom na to da je dobro popunjen ljetni kalendar nadam se da ćete pjesmu moći poslušati i na nekom od mojih brojnih nastupa diljem obale, ili bar putem radio postaja.