Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Pobjednici šibenske šansone dolaze i na Špancirfest 01.09.!

Podijeli:

Miljenici publike, 4 Tenora, uspješno ljeto privode kraju. Ljetne mjesece su im ispunili brojni nastupi i pobjeda na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku s pjesmom "Brod bez imena", a 1. rujna dolaze na popularan Špancirfest u Varaždinu gdje će nastupiti s tamburaškim ansamblom.

Koncertna atrakcija 4 Tenora broje još sitno do velikog koncerta na zagrebačkoj Šalati 14.09. gdje će uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije održati još jedan koncert u glavnom gradu. Prošle godine u rujnu su ispunili Cibonu i obećali ponovno druženje, ove godine će svoj program osvježiti vokalno jakim gostima, divom Radojkom Šverkom i Goranom Karanom.

Za taj veliki koncert su se pripremali na brojnim nastupima uzduž Jadrana, a vrhunac ljeta je bila prva nagrada publike na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku koja je nagradila njihovu novu pjesmu "Brod bez imena" za koju su snimili i spot na Velebitu, boreći se s burom.

S krajem ljeta Tenori se koncertno sele na kontinentalni dio te ih veseli nastup u Varaždinu 01.09. gdje će nastupiti na popularnom Špancirfestu, festivalu dobrih emocija. Tamo će koncert održati u vili Bedeković, a na pozornici će im se pridružiti vrhunski tamburaški ansambl Centra tradicijske kulture od čak 30 članova!

 

 Ulaznice za koncert 4 Tenora na Šalati 14.09. su u prodaji preko ScardoneTicketshopa i Eventima.

Albumi: