Besplatna dostava za narudžbe iznad 25 € unutar Hrvatske i besplatna dostava za narudžbe iznad 45 € u inozemstvo.

Ususret koncertima: Marko Škugor snimio novi spot s barbom Tonijem i Nadom Abrus!

Podijeli:

Nedugo nakon što je objavio novu pjesmu "Vagabundu" Marko Škugor  snimio je novi spot za pjesmu "Taman si mi mira" u glavnoj ulozi su barba Toni i glumica Nada Abrus!

Ovom mladom glazbeniku zaista sve ide od ruke, rasprodao je koncert u KD Vatroslav Lisinski 05.03.2019. i najavio novi koncert 25.03. Osvojio  je  nominaciju za Porin u kategoriji "Najbolji album zabavne glazbe" i snimio dva nova spota u mjesec dana.

Nakon uspjeha koji je postigao sa zadnjim albumom "Samo s tobom sam upoznao ljubav" i hitovima s tog albuma poput dueta s legendarnim Oliverom Dragojevićem u istoimenoj pjesmi "Samo s tobom sam upoznao ljubav", "Ako projdemo" i "Za tebe bih učinio sve", ovaj šibenski slavuj ne prestaje s radom. Nedavno je objavio spot za novu pjesmu "Vagabundu" koja se već sad naziva novom himnom Dalmacije, a danas ima premijeru za novi spot "Taman si mi mira". 

 

U novom spotu glavni akteri priče su legendarna glumica Nada Abrus i neponovljivi barba Toni. Nakon što se proslavio savjetima za healthy life i sve oduševio svojom iskrenošću, Marko je smatrao da takva karizmatična ličnost mora biti dio njegovog novog spota. Redatelj spota je svima poznati Željko Petreš.

Redatelj Željko Petreš imao je ideju da spot bude ljubavna priča u kojoj ću ja praktički biti statist. Toni nam je odmah pao na pamet, a njegovu ljubav igra splitska glumica Nada Abrus. U jednoj sceni njih dvoje plešu, a ja im sviram klavir i pjevam. Toni je genijalan, odmah je odradio sve što mu je sugerirao redatelj – kaže Škugor i dodaje kako mu je Toni rekao da njegova glazba liječi.

Mladi glazbenik je trenutno bukiran sa pripremama za velike koncerte u Lisinskom koje će održati ususret Danu žena, 05.03. i 25.03. u organizaciji Scardone i RTL music-a i pripremama za svoju proljetnu glazbenu turneju. 

Ovaj izuzetni pjevač svoj je prvi samostalni nastup u Lisinskom održao u ožujku 2018. i rasprodao koncert čak 12 dana unaprijed! Ove godine 2 tjedna prije je rasprodao koncert zbog čega jedogovoren još jedan koncert  25.3.2019. u Lisinskom! Marko u Lisinskom nastupa sa svojom grupom koja je dodatno proširena sa gudačkim kvartetom i pratećim vokalima. Gošće će biti Zorica Kondža i Antonella Malis.

- Oduvijek sam sanjao da zapjevam u Lisinskom na samostalnom koncertu. To se obistinilo lani kada je koncert bio rasprodan čak12 dana unaprijed. Vatreno krštenje koje mi je dalo neopisivi vjetar u leđa. Ove godine sam također odlučio zapjevati u Lisinskom u čast Danu žena. Koncert je rasprodan, a još nas puno vremena dijeli do koncerta te smo odlučili da zbog velikog interesa napravimo još jedan koncert 25.3. Hvala svima koji su nabavili svoje karte na vrijeme, a za sve one koji još nisu - evo izvrsne prilike da to učine. Obećajem puno dobre pjesme, pozitivne energije i brojnih iznenađenja! Vidimo se 5.3. i 25.3. gdje ćemo zajedno doživjeti okus mora u srcu Zagreba!- zaključio je Marko.

 

Ulaznice se mogu kupiti na stranici ulaznice.hr

05.03. Zagreb. KD V. Lisinski

08.03. Ljubljana,arena Stožice (SLO)

09.03. Zagorje ob Savi (SLO)

23.03. Cerklje (SLO)

25.03.  Zagreb , KD  V. Lisinski – novi koncert

29.03. Zadar - HNK

Albumi: